Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7197426

Laatste artikelen
Testelt: Morsum Magnificat legt problemen op huurmarkt verder bloot-Update1
MIVB verbetert in 2021 haar vervoersaanbod nog verder.
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Politie BRT-Er was meer aan de hand met de veroordeelde politie-inspecteur dan de vuisten-MM-299-07
19 september 2020
Frank lekte uit het DIV, was op de hoogte van invoerfraude en had dronken een ongeval.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.003.500
Tremelo-Baal 19 - 21  september 2020  

MM_299_07_BRT_Frank.pdf

Wegens overbelasting van de redactie is de afwerking van dit artikel vertraagd, we zijn de gazet niet wiens journalisten onder commerciële druk staan.
19:48 20/09/2020

Hoe dikwijls hebben we al gehoord dat de "rotte appels" er bij de politie uit moeten en dat velen die hun job wel doen, niet de dupe mogen zijn, maar toch nemen de feiten toe die de rotte appels pleegden. We hebben het dan alleen nog maar over wat de klassieke pers naar buiten brengt, maar er is uiteraard veel meer. Morsum Magnificat heeft al dertig jaar informatie van ambtenaren, niet alleen van de politie, die hun job niet waardig zijn en dat op alle niveaus. We komen altijd op hetzelfde terug en dat is de betrokkenheid van de politiek. Dat inspecteur Frank C., die ook nog eens zaakvoerder is van een frituur, dat allemaal kon presteren heeft ook veel te maken met zijn baas de ondertussen gewezen korpschef Patrick Truyens die ook last heeft van drankmisbruik. De klassieke gazet was qua de recente veroordeling bijzonder mild met haar berichten, nogal wiedes het zijn vaak hun bronnen.

Comité "Politiek"

De feiten waarvoor de inspecteur van de sectie drugs bij de politie BRT werd veroordeeld, is één, maar is is meer waarvan Morsum Magnificat de bewijzen heeft, die ook bij de inspectie van de politie en het parket te Leuven bekend waren. 

Takeldienst.

In het artikel 299-07 komt ook een passage over de takeldienst waarop de PZ BRT gedurende twintig jaar beroep deed, takeldiensten uit de omgeving hadden daar hun bedenkingen over. Morsum Magnificat bracht over het "takelen" in december 2015 een artikel. Ondertussen is die takeldienst opgedoekt.


De Bolle tijdens de opening van de veiligheidspoortjes in Zaventem "de rotte appels moeten er uit " vertelde de baas van de federale politie, maar het lukte haar blijkbaar ook niet, is De Bolle soms uit frustratie naar Europol vertrokken?

Zaakvoerder.

Franc C, is ook zaakvoerder van een frituur in Baal, dus ook een zakenman wiens gegevens via de kruispuntbank Ondernemingen iedereen kan vinden. Als ambtenaar van de operationele politie is dat wettelijk - onder andere artikel 134 van Wet van 7 december 1998 - niet toegelaten, tenzij hij daarvoor een speciale toelating heeft verkregen. Morsum Magnificat heeft die vraag mede een aangetekend schrijven J17091566 van 19 september 2017 aan het politiecollege van de PZ BRT gesteld, maar ze antwoorden niet, waarom niet? In dat schrijven werden door Morsum Magnificat ook vragen gesteld over de handel en wandel van inspecteur Frank C. 

Meer volgt met alle details in MM-299-05, we zijn de gazet niet, we worden niet gefinancierd en we hebben ook geen enkele politieke binding/kleur.

Artikel 09-20-7836
Geplaatst: 21:36 19/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 30 september 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.