Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8764904

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Minister van Media mengt zich in het debat rond naaktfoto's.
16 september 2020
TSCHELDT Reageert vandaag met een vlammend artikel in "Breaking nieuws". 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.987.200
Antwerpen 16 september 2020

Wegens de affaire rond enkele bekende Vlamingen, met Stan Van Samang op kop, is het Antwerpse TSCHELDT in het oog van de storm komen te liggen. TSCHELDT heeft compromitterende naaktfoto's van die BV's gepubliceerd te hebben, er waren gemaskeerde foto's gepubliceerd, maar ook dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van Eerste Aanleg Brussel verboden, dat staat in de beschikking 20-1303-B van 10 september 2020. Toch zijn de personen, waarvan er ondertussen slechts een 3-tal bekend zijn wegens maskering, niet herkenbaar maar desondanks legt de rechter, bij een overtreding, een boete op van maar liefst tienduizend euro. Indien deze beelden na zes uur niet verwijderd zijn, kan de deurwaarder opnieuw optreden en wordt de rekening gepresenteerd. De organisatie van TSCHELDT davert momenteel op haar grondvesten. TSCHELDT ligt al een poosje zwaar onder vuur, dermate dat ze wankelen en onzeker zijn over hun voorbestaan.

Minister van media Dalle.

Het satirisch TSCHELDT pikt in op een recent artikel in HLN, door TSCHELDT voor deze gelegenheid "Het Laagste Nieuws" te noemen, waar de minister van Media Benjamin Dalle, een forum krijgt, daarop stuurt TSCHELDT op 15 september een open brief aan de minister die blijkbaar goed in de kast ligt bij DPG media. Benjamin Dalle was op 23 januari 2020 nog te gast bij een uiteenzetting in het Vlaams Parlement, georganiseerd door de VVJ, de beroepsjournalistenvereniging die van minister Dalle met belastinggeld een flinke subsidie ontvangt, toch erkent Vlaanderen geen journalisten, dat is een Federale materie! Het is wel vreemd en niet toevallig dat de minister van media zich hier in het debat mengt.

De CD&V.

TSCHELDT publiceert niet alleen de volledige beschikking die Stan Van Samang verkreeg, maar brengt in haar  " Breaking nieuws van 16 september een gepeperd artikel over een de woordvoerder van Wouter Beke. De CD&V moet blijkbaar een cruciale rol spelen in de achtervolging van TSCHELDT. Morsum Magnificat kan de haatdragende houding van de tsjeven van de CD&V tegen TSCHELDT goed begrijpen, Morsum Magnificat ondervindt in Aalter, verwijzend naar De Crem het "Cremin" genoemd, hetzelfde, we komen daar nog op terug. 

Benjamin Dalle te gast bij een handvol beroepsjournalisten met een blijkbaar niet goed geluimde Dirk Van den Bogaert als moderator.    

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund en we hebben ook geen politieke kleur. 

Artikel 09-20-7830
Geplaatst: 20:29 16/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 16 september 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.