Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8764837

Laatste artikelen
Regering verlengt enkele maatregelen tot einde september 2020.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
Morsum Magnificat: Activiteiten nog steeds op een laag pitje.
Morsum Magnificat stopt activiteiten vanuit Herzele.
Patje krijgt bij deze de laatste waarschuwing voor 12 jaar belaging-MM-299-04
15 september 2020
Patje en Rita maakten zich schuldig aan laster en zelfs doodsbedreiging.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.984.700
Bekkevoort 15 september 2020

Wie op het internet de honderden belasterende pagina's 
over de hoofdredacteur van Morsum Magnificat tegenkomt, 
geschreven door "Justi", de alias van Patrick Bruynseels, 
weet nu hopelijk dat de obsessie van deze man alle 
verbeelding tart, maar ondertussen wel de hoofdredacteur 
schade berokkent in diens zoektocht naar een woning.  


Met het artikel in MM299-04 wil deze redactie nog n keer reageren op de ondertussen tot meer dan 350 pagina's gepubliceerde laster door Patrick B. ze zijn genoemd in vier publieke rechtszaken. en dat allemaal uit frustratie dat hij en zijn toenmalige partner, juridisch nooit gelijk gehaald hebben en nooit hebben willen inzien dat hij, Patrick, alias "Patje", en zijn Rita onder n van haar valse namen "Billie", totaal fout waren om Hiskea, alias "Hissie" openlijk te beschuldigen een vals BTW nummer te gebruiken en dat breed op het internet uit te smeren. Of dat nog niet genoeg was, werd Hiskea ook nog van oplichting van het koppel beschuldigd, wat evenmin waar was. Hissie kreeg via de website "ikbengenaaid" van Bille regelrechte doodsbedreigingen, z ver ging Patje en Billie die toen ook de alias "Goedgelovig" gebruikte. 

De kat de bel aanbinden.

Om de ruzie tussen Rita en Hissie, ontstaan uit contacten in hondenclubs, te beslechten bond Rita de kat de bel aan dat "Hiskea" een oplichtster is. Dat achteraf blijkt dat alias Hissie in dat kader in Nederland bekendheid had, was eigenlijk niet het probleem van het Bekkevoorts koppel, zij waren daar geen slachtoffer van. Van het feit dat Hiskea in Belgi haar Nederlandse gewoonte verder zette, hadden Patje en Ritje k geen last, frappant was wel dat zij zich ook schuldig maakten aan sjoemelen en ook zij belandden in schuldbemiddeling. 


Dit was een bericht van Rita alias Billie aan Hiskea alias Hissie, is dat geen bericht is van een gestoord persoon?

Geen vals BTW nummer.

Het Bekkevoorts koppel stuurde over de affaire Hissie aan Morsum Magnificat tussen 25 mei 2008 en 26 juli 2009 maar liefst 110 e-mail berichten. Op 20 mei 2008 om 14:43u. stuurde Rita, alias Billie, een litanie van maar liefst vier pagina's waarin de beschuldiging van het gebruik van een vals btw nummer staat genoteerd. In een mail van 02 juni 2008 om 22:36u staat weer duidelijk " ... haar BTW nummer is vals heeft Patrick nagezien ... ", dat was het verdict van een RIZIV ambtenaar! Morsum Magnificat onderzocht de zaak en stuurde op 6 augustus 2008 om 11:10u. een e-mail naar Patrick waarin staat dat het BTW nummer klopt -inzet-. Daarop reageerde Patrick, alias Patje, die het zogezegd zou nagezien hebben " kan jij mij een kopie van de BTW document toesturen " -inzet-.  Hiskea was wel degelijk in regel met de BTW, Rita boerde wel in 't zwart en deed zogenaamd maar twee nestjes waarvoor geen BTW nummer was!! 

Bergaf.

Vanaf het ogenblik dat Morsum Magnificat het koppel in een e-mail van 06 augustus 2008 om 11:10u. terecht wees, was het hek al van de dam, Patje veelde het niet dat Morsum Magnificat opmerkingen plaatste over de "kromme zinnen" die zijn "Ritje" plaatste, dat staat te lezen in de e-mail van 06 augustus 2008 om 08:39u. Ze misbruikten ook te pas, en vooral te onpas, de zwangerschap van Ritje, daarmee hebben ze wellicht ook Filip Voets van de RvdJ kunnen charmeren. Nochtans; zwangerschap is geen ziekte! 

Dan zijn wij er ten miste van af.

Bij latere contacten binnen de hondenclubs leerden we dat leden blij en opgelucht waren dat Patje en zijn Ritje hun pijlen richtten op Morsum Magnificat "dan zijn wij er tenminste van af" werd er nog bij gezegd en verder "totdat zij een ander slachtoffer vinden, raak je ze niet meer kwijt", ook Hiskea alias Hissie waarschuwde " ze zullen nooit stoppen " en dat heeft Morsum Magnificat mogen ervaren. 

Meer volgt voor de laatste keer over dit onderwerp in MM-299-04 

Artikel 09-20-7827
Geplaatst: 13:41 15/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 15 september 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.