Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6038124
Laatste artikelen
Wereldnieuws in Vlaanderen: Liesbeth Homans test niet positief.
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
tScheldt haar website ligt plat wegens technische problemen-Update2
06 september 2020
tScheldt zou plat liggen wegens overmatig succes en te veel bezoekers. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.967.600
Antwerpen 05 september 2020.

Ondertussen is de website terug online 
09:00 7/09/2020

Kritische pers / satire moet overal monddood gemaakt, dat probeert men ook met het Nederlandse CSTV die heel wat kritiek over het coronacircus verzamelt. 

-- Update 2

't Scheldt krabbelt terug recht.Om 16:50u verscheen er al een bericht "Momentje"waarbij ze aankondigen binnen enkele uren terug online te zullen komen, ze krabbelen zich terug naar omhoog.

--Einde update 2
16:52 6/09/2020

--Update 1
Bericht van 't Scheldt zo 6/09/2020 15:42

Beste
Wij verontschuldigen ons voor het uitvallen van de website www.tscheldt.be
Sinds afgelopen vrijdag worden wij geconfronteerd met ernstige problemen.
Ofwel is de site opnieuw aangevallen door onbekenden die het niet zo begrepen hebben op de satire van 'tScheldt. De afgelopen 3 maanden kregen we 4 keer advocaten over de vloer die de verwijdering van artikelen eisten. Dit laatste gebeurde opnieuw afgelopen vrijdag toen we ingebreke gesteld werden door de advocaat van BV Sean Dhondt die eist dat er een satirische foto van zijn klant verwijderd wordt van de site, Facebook en Twitter. 
Ofwel is de site gecrasht door een massieve toevloed aan bezoekers (die denken dat er naaktfoto's van Sean Dhondt op de site staan)(niet dus)
Wij hebben in ieder geval gisteren ons hosting bedrijf betaald om de servercapaciteit te verdubbelen. Gisterennamiddag bleek dat de uitbreiding totaal is fout gelopen, waardoor het serverbedrijf is willen terugschakelen naar de oude kleinere server. Deze geraakt niet meer opgestart. Wij hebben nu een totaal nieuwe server gehuurd om een back up website te lanceren. Deze is nu aan het opladen.
Wij bieden U onze verontschuldigingen aan. Alle abonnementen zullen verlengd worden zodat geen enkele lezer schade lijdt.
Hoogachtend
Faustus

NVDR.

Alhoewel Morsum Magnificat zich qua artikels niet vergelijkt met 't Scheldt, ondervindt Morsum Magnificat wel de weerstand die we krijgen, 't Scheldt blijkt toch gespaard te blijven van klachten / beslissingen van de Raad voor de Journalistiek. 

-- einde update 1
16:27 6/09/2020

Al sinds gisteren namiddag zaterdag 05 september 2020 is de website van 't Scheldt niet meer bereikbaar, dat is vandaag nog steeds zo, ook abonnees blijven op hun honger naar de vaak pikante informatie van 't Scheldt zitten. Volgens een bron in Antwerpen lig de website wegens een technisch probleem vanwege overbelasting momenteel plat, dat probleem zou na het week- end moeten opgelost zijn zegt onze bron die zijn informatie van een 't Scheldt medewerker heeft ontvangen.


Wie probeert om 't Scheldt te vinden krijgt dit te zien.
15:38 6/09/2020


Meer volgt niet, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd.

Artikel 09-20-7812
Geplaatst: 12:36 6/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 07 september 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.