Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6620732

Laatste artikelen
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Aalter en een "deurbezoek" van het OCMW dat niet is doorgegaan.
27 augustus 2020
Enkele passages van een OCMW brief werden geanalyseerd. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.941.000
Aalter 27 augustus 2020.


Deze materie is voor velen die met OCMW's geconfronteerd worden van belang, die confrontaties met OCMW's zullen, gezien het door het systeem opgeklopt coronacircus, nog fel toenemen. De goegemeente moet gewaarschuwd worden en weten hoe, in casu een OCMW -Aalter-, bij een mogelijke uithuis zetting de bal totaal misslaat en ondertussen over die zaak al drie aangetekende brieven aan de betrokkenen heeft gestuurd. Deze redactie is betrokken omdat MORSE-Press Vof ook op dat adres is gevestigd.

Zonder kennis van zaken.

In Morsum Magnificat 298-04 geven we toelichting op enkele passages uit de aangetekende brieven van het OCMW van 11 en 17 augustus, ondertussen is er al een derde aangetekende brief van 21 augustus 2017 op de vloermat gevallen, we komen daar in MM298-04 op pagina 2 ook nog op terug. Met de toelichting op de passages uit de brieven van 11 en 17 augustus -inzet in MM298-04- wordt aangetoond dat het OCMW hoegenaamd niet op de hoogte is van de toestand, ook juridisch fout redeneert en wellicht ook nog nooit heeft gehoord van de "Devolutieve werking van een beroep". 

Uit de hoogte.

De teneur van de brief van het OCMW van Aalter toont het "hautaine" van Aalter aan, die brief is primo; lachwekkend onjuist, secundo; gericht aan vermeende ongeletterde personen die alles slikken terwijl zij - de OCMW's -, alle wijsheid in petto hebben. In plaats van als sociale instelling zich dito te gedragen en zich ter plaatse te vergewissen van de situatie en informatie in te winnen, sturen ze een brief waarin zij zich voordoen als de grote leermeester met het belerende vingertje, terwijl ze in feite, zoals hier wordt bewezen, afgaan als een gieter.    

Onbetrouwbaar Aalter.

In deze affaire moeten de betrokken personen en zeker deze redactie, zich langs alle kanten voor honderd procent indekken. Zelfs een Eerste Hoofdinspecteur van de PZ Aalter heeft zich in dat huurgeschil partijdig opgesteld, is zelfs zo ver gegaan dat er sprake is van valsheid in geschrifte, het parket heeft daarvan het bewijsmateriaal ontvangen. Ook de gemeente Aalter stelt zich partijdig op, andere politie-inspecteurs hebben de ogen gesloten voor een overtreding op de camerawet door de verhuurder, ook die bewijzen werden aan het parket overgemaakt. 

Nog meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden niet, zoals de klassieke pers, door de Vlaamse Overheid financieel gesteund.  

Artikel 08-20-7796
Geplaatst: 13:34 27/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 27 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.