Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6618010

Laatste artikelen
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Meldert: VME Nedermolen veroordeeld om openstaande facturen aan MORSE-Press te betalen-Update1
16 augustus 2020
Blaam voor de "Rekeningcommissaris" die ook ogen sloot voor fraude.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.922.400
Meldert 16 augustus 2020.

- Update 1.

De raadsman van MORSE-Press Vof heeft laten weten dat de VME Nedermolen ondertussen de verschuldigde bedragen op diens derden rekening heeft gestort, daarmee heeft de VME Nedermolen voor de verstandigste oplossing gekozen.

- Einde update 
14:56 17/08/2020 

Na veel poeha en het feit dat de eerste Rechter van de Ondernemingsrechtbank, die bewezen heeft de wet niet te kennen, door de Arrondissementsrechtbank te Gent werd teruggefloten, heeft een andere Rechter van de Ondernemingsrechtbank van Dendermonde de Vereniging van Mede-eigenaars -VME- van de 45 assistentiewoningen Nedermolen op 22 juli 2020 bij vonnis veroordeeld om alle openstaande facturen aan MORSE-Press Vof te betalen. De VME werd over de ganse lijn teruggefloten, een blaam voor de rekeningcommissaris. MORSE-Press had de VME daarvoor op 7 september 2019 voor de Rechter gedaagd.

Zaak niet afgelopen.

Met dat vonnis, dat er al veel eerder had moeten zijn maar door de Rechter in Dendermonde om één of andere reden werd vertraagd, is deze affaire nog niet van de baan. Er is met de erkenning bij het Agentschap Zorg en Gezondheid voor die 45 assistentiewoningen, dat er wegens het samenvoegen van sommigen ervan 43 werden, geknoeid. Een officier van de brandweerzone Zuid-Oost en het Agentschap Zorg en Gezondheid zelf spelen daarbij een rol, na meer dan twee jaar is de definitieve oplevering nog steeds geen feit. Er zijn ook een vijftal flats onbewoond

Bloedheet.

Tijdens de voorbije hittegolf was het in de residentie Nedermolen puffen en zweten, reden daarvan is, dat in tegenstelling tot de wetgeving, bepaalde appartementen geen zonnewering hebben, het Agentschap Zorg en Gezondheid zou een afwijking hebben toegestaan. Morsum Magnificat heeft daarover in het kader van de bestuurswet aan het Agentschap vragen gesteld. 

Meer volgt asap met de publicatie van het vonnis en "Eerste Rechter kende de wet niet en sluit de ogen voor fraude". We zijn de gazet niet en we worden ook niet gefinancierd.

Artikel 08-20-7778
Geplaatst: 22:26 16/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 17 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.