Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6617804

Laatste artikelen
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
13 augustus 2020
Verhuurder zet huisadvocaat aan de kant om te vervangen door de peperdure media man
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.918.000
Aalter 13 augustus 2020.

-- Wijziging 21:09 15/08/2020

Als advocaten, vooral de bekende mediageile items zoals een Jef Vermassen, via journalisten er beter van kunnen worden, schenden ze vlotjes hun beroepsgeheim, dat was / lijkt met het bewijsmateriaal waarover deze redactie beschikt, ook het geval met Jef Vermassen -inzet 2-. Morsum Magnificat schreef daarover in de zaak van de onthoofding te Laakdal en in MM-2013-09. In een andere zaak rond toestanden in jongerenwelzijn waar deze redactie eerstdaags mee uitpakt, komt Jef Vermassen ook in beeld. Hij wilde, in tegenstelling tot andere advocaten, het CAW wel aanpakken. Echter, de misnoegde cliënt stuurde diens beklag naar deze redactie, Vermassen liet zich daar goed betalen " We hebben slechts één keer een afspraak gehad met Vermassen, we hebben drieduizend euro voorschot betaald en hij heeft nooit een slotfactuur gemaakt " en " Vermassen stuurde mensen naar de rechtszaal die niet eens onze gezinssamenstelling kenden ". einde citaten. 


Veel advocaten spartelen momenteel om het hoofd financieel boven water te houden, grootmeester Vermassen heeft daar duidelijk nog geen last van. Het boekhoudkundig resultaat in 2013, 2014 en 2015 is wel erg verschillend, ook de kapitaalsverschuivingen binnen zijn vennootschap zijn dat ook. 

Huurzaak.

Een duidelijk gefortuneerd verhuurder heeft zijn advocaat Dieter D. aan de kant geschoven om Jef Vermassen & Partners in te schakelen, het gaat hier over een specifiek bij de Vrederechter van Deinze ingediend verzoek tot uithuiszetting, een feitelijke mensenrechtenschending. Bovendien is er bij een hogere rechtbank beroep aangetekend tegen een eerder vonnis van de Vrederechter van Deinze over dezelfde huurzaak, waardoor de "Devolutieve werking" van kracht is en de Vrederechter, volgens specialisten, juridisch gezien over dat dossier niet meer kan oordelen.  

Inzet 2 -  brief van 11 feb 2013  : Diverse stukken werden, tot groot ongenoegen van andere familieleden door Vermassen aan derden bezorgd. Sinds die tijd in 2013 is het advocatenkantoor Vermassen & Partners wel met zeven items verminderd, nu aanvaardt de strafpleiter ook al huurzaken, van gefortuneerden wel te verstaan want klasse justitie bestaat wel degelijk.
 
Meer volgt later, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd.

Artikel 08-20-7774
Geplaatst: 12:32 13/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 15 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.