Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6618087

Laatste artikelen
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Belfius online banking heeft met steeds grotere problemen te kampen
Coronamaatregelen via MB's zijn onwettig dixit Dr. in de Rechtsgeleerdheid Prof-Em-Luc Lamine.
Totalitair Regime in België: Hoera, heibel aan de kust dat hadden we nodig.
09 augustus 2020
Oude bekende Jurgen Verstrepen komt weer te voorschijn.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.903.200
Redactie 09 augustus 2020.

Het zat er al lang aan te komen, de klassieke pers heeft de burgemeesters van Blankenberge, Oostende en Knokke al voldoende aan het woord gelaten en nu heeft het systeem de vechtpartij van enkelingen maar al te graag aangegrepen om het "volk" massaal van de kust weg te houden, dat waren ze sowieso van plan, nu heeft het "klootjesvolk" hun zelf de wapens daarvoor gegeven. Het gaat met de harde handhaving van kwaad naar erger, daarmee bedoelen we niet de aanpak van een groepje van een 20-tal amokmakers in onze kuststeden, maar wel het aangrijpen van zo'n voorval om telkens een veel grotere groep van de bevolking te stigmatiseren en hen, met een drogreden, de toegang te ontzeggen tot delen van het Belgische grondgebied, dit is al een totalitair regime. In Nederland en ook in Duitsland begint het volk zich te verzetten tegen de beperkingen die worden opgelegd.

Totalitair regime.

Het "volk" is niet te stuiten, ze zullen en moeten op avontuur, het geld dat er blijkbaar voldoende is -behalve de -p-overheid- moét uit de zakken. Het "volk" zou slimmer moeten zijn en de politiek een hak zetten door massaal thuis te blijven, cafés, hotels en restaurants kunnen dan hun boeken sluiten, de werkloosheid zal toenemen waardoor de staatskas onvermijdelijk nog dieper in het rood zal moeten gaan. Vergeet ook uw spaargeld niet van de bank weg te halen.   

Jurgen Verstrepen toen bij FC SOS Gezond Verstand.

Jurgen Verstrepen.

De gewezen Vlaams Belang en LDD politicus Jurgen Verstrepen kreeg een forum in een Nederlands medium dat protesten in Nederland en elders verzamelt tegen de coronatoestanden, de Belgen zouden maar al te makkelijk de richting van een totalitair regime slikken, Jurgen Verstrepen brengt dat ook op 9 For News. Dat Vlamingen huichelaars zijn, is in Nederland blijkbaar nog steeds niet doorgedrongen, daarom slagen Walen er moeiteloos in om in België de scepter te blijven zwaaien, dat is recent nog maar eens dik in de verf gezet door de hautaine Magnette -sp.a- die Bart De Wever -N-VA- in het gareel laat lopen.


Jurgen Verstrepen maakte de fout door op het spreekgestoelte onder de perstribunes een mail te leggen zodat zijn bron meteen bekend werd. 

Meer volgt niet we zijn de gazet niet die door de Vlaamse overheid met Vlaams belastinggeld financieel ondersteund wordt. 

Artikel n°: 08-20-7770
Geplaatst: 16:31 9/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 09 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.