Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6023281
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Urbano Aarschot heeft geen vergunning voor gascontainer aangevraagd.
07 augustus 2020
COO J-P. Stroomer liegt aan Morsum Magnificat over vermeende vergunning.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.899.700
Aarschot 07 augustus 2020.

Motorhomecenter Urbano in Aarschot heeft haar service naar haar cliėnteel uitgebreid met het ter beschikking stellen van een systeem waarbij de klanten ook buiten de kantooruren een gasfles uit een soort container kunnen halen, Urbano maakt daarover op haar website publiciteit onder "gasflessenautomaat". Echter is de exploitatie van zo'n ingedeelde inrichting of activiteit onderworpen aan een omgevingsvergunning en dat valt onder artikel 5.17.1.1. van de VLAREM wetgeving.

Geen vergunning.

Alerte lezers stellen vragen omtrent het feit dat Urbano vlak tegen de drukke Ter Heidelaan 51 aan het kruispunt tegenover de eveneens drukke Nijverheidslaan, zo'n gasflessenautomaat had opgesteld. Morsum Magnificat stelde in eerste instantie, gezien de aangebrachte publiciteit op de container, de vraag aan Maco-gas, maar die speelde onze e-mail linea recta door naar Urbano!! COO J-P. Stroomer liet weten dat de milieuvergunning van Urbano in orde is. Alleen al het feit dat Stroomer het over een milieu- in plaats van omgevingsvergunning heeft, is verdacht. Bij de betreffende dienst Omgeving van de stad Aarschot, is er geen vergunning in de zin van het Vlarem bekend. Bij de firma Maco-Gas laat zaakvoerder Greta evenmin iets weten. 

De gasflessenautomaat werd na de eerste vraag van Morsum Magnificat al meteen naar een andere plaats op het terrein verplaatst. Vragen worden eveneens gesteld of Urbano soms niet te veel van het openbaar domein heeft ingepikt?

Meer volgt asap we zijn de gazet of ROB niet die door de Vlaamse overheid met Vlaams belastinggeld financieel ondersteund wordt. 

Artikel n°: 08-20-7768
Geplaatst: 16:32 7/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 08 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.