Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6649881

Laatste artikelen
Europol: Afvalcriminaliteit in de verwijdering van sanitair afval.
Morsum Magnificat noteert in november meer dan driehonderdduizend paginabezoekers.
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
Apotheker Fernand Haesbrouck is niet de enige die kritiek heeft en verrast is.
01 augustus 2020
Bevolkingen laten zich gewillig vergassen met de eigen uitstoot, dixit de apotheker. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.888.800
Ieper 01 augustus 2020.   

Apotheker Fernand Haesbrouck liet in verleden al heel wat stof opwaaien met onder meer de uitgave van zijn boeken "ADHD-medicatie, Medische megablunder" en "De fraude met serotine en dopamine". Vandaag werpt hij met nieuwsbrief 1257 zijn licht op de aanwending van allerlei nieuw gecreëerde moleculen om te genezen maar die evenzeer schadelijke bijwerkingen hebben. Dat de vele onderbouwde kritiek van een apotheker komt, is ongezien, Fernand Haesbrouck heeft dan ook al heel wat tegenwind van het systeem mogen ondervinden. 

Niet alleen Haesbrouck.

Er is buiten de klassieke media, die uit de handen van het "systeem" moet eten en er dan ook "drager" van is, steeds meer kritiek te horen en te lezen. Het is ook tekenend dat uitgerekend Amerika uit de WHO stapt, ook in Nederland zijn er broeihaarden die een totaal andere visie op het corona circus blijven ontwikkelen, verspreiders van deze visie zijn onder meer CSTV De Haag en Saulsplacehq die al heel wat materiaal verzameld heeft. Volgens CSTV wordt er ook in Engeland geknoeid met de gerapporteerde corona slachtoffers. 

NVDR.

We willen niet in het spoor lopen van de klassieke pers door de klok rond, 24/24, te leuteren over het corona circus, maar we willen wel, in tegenstelling tot die pers, aandacht geven aan andere meningen. Bij Morsum Magnificat is er nog altijd niets gewijzigd, alles blijft zoals het vóór de zogenaamde Covid-19 pandemie was. Wij hebben er, behalve het feit dat de winkels de prijs van de producten die ook wij nodig hebben, minstens dertig procent hebben doen stijgen, niets van gemerkt. Aangezien wij onze vrienden kiezen, hebben we deze dan ook niet gemist! We moeten wel lachen met de zogenaamde solidaire maatschappij van "gezien",  maar nog veel liever "gezien worden", huichelaars, komedianten, sociale en fiscale fraudeurs die moeten van Morsum Magnificat weg blijven, wij missen jullie niet!    

Meer volgt met:  Oneerlijke radio-amateurs uit Moerbeke moeten illegaal geplaatste antennemast verwijderen.
Meer volgt nog, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd. 
 
Artikel n°: 08-20-7763
Geplaatst: 10:50 1/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 06 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.