Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6603832

Laatste artikelen
Europol: Elektriciteitsafname leidt naar 5 illegale marihuanaplantages.
Belfius sleutelde weer achttien uur aan haar online service-Update2
Handhaving richting burgers is plotseling heel simpel geworden en strikt toegepast-update1
Autochtone kandidaat huurders worden door linkse en rechtse politiek gediscrimineerd.
BPost moet dringend opgedoekt en vervangen door professionelen.
Ministerieel Besluit met nieuwe maatregelen vandaag in Staatsblad-Update3
29 juli 2020
Sociale contacten in een asociale maatschappij.   

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.886.900
Brussel 29 juli 2020.

Update 3
Vrijheden aan de leiband, privacy staat in brand.

Nederlanders verwijzen hun overheid naar artikel 10 van de Grondwet die mondmaskers niet zou kunnen verplichten, ook het inperken van vrijheden staat daar ter discussie. Nooit werd er zoveel door Regeringen en media gefocust op het aantal personen die bijvoorbeeld griep hebben wat Covid 19 tenslotte zou zijn, er moet een reden zijn waarom plotseling zoveel gefocust wordt op deze ziekte.

Einde update 3
8:22 31/07/2020

Update 2

Andere gevolgen en kritiek.

Om gedurfde kritiek in de media de spotten moeten we niet in BelgiŽ gaan zoeken, momenteel zijn er in Nederland enkele bronnen die niet zůmaar de slippen van het systeem dragen, zeker niet als het over zelfdoding gaat. Om daarover te berichten moet de media in BelgiŽ rekening houden met het opgestoken vingertje van de RvdJ die uiteindelijk niets te zeggen heeft, maar feitelijke censuur wil opleggen en dat is mede artikel 23 van de grondwet in BelgiŽ verboden.  Moet nu blijken dat Facebook - te vaak sociale vuilbak - en Twitter een persconferentie Capitol Hill over massale Corona desinformatie gecensureerd heeft, ook dat brengt CSTV;

Zelfmoord. 

Volgens CSTV zou een Nederlandse Judoka van 23 jaar door het Coronacircus uit het leven zijn gestapt, dat heeft CSTV vandaag 29 juli 2020 met een bericht bekend gemaakt. De Corona beperkingen halen het leven  van gezonde mensen en de leefbaarheid van bedrijven, ook van zij die financieel gezond zijn, totaal overhoop. Heeft het "systeem" het recht om het leven van een gezond persoon overhoop te halen, kan men gezonde mensen straffen omdat anderen ziek zijn, is het niet aan de overheid om eerst de zieken mede testen te traceren en pas dan de zieken een stramien op te leggen?   

Einde update 2
18:15 29/07/2020

-- Update 1

Misbruik lijsten.

Laten we vooral ook niet vergeten dat bij het verplicht opnemen van de persoonsgegevens van horeca klanten, de deur wagenwijd wordt opengezet voor misbruik. Enkele voorbeelden uit de praktijk die we al sprokkelden: Enkele vrienden gaan in Gent op horeca bezoek, hun gegevens worden genoteerd op een lijst en de vrienden bekijken deze uitgebreid om te zien of er misschien iemand tussen staat die zij kennen, dit is geen subjectief, maar een echt voorbeeld. Wel subjectief is de gedachte dat een ober in een horecazaak de gegevens noteert van een goed ogende jonge vrouw, gegevens die het voor iemand van verkeerde wil wel heel makkelijk maken om deze persoon achteraf te contacteren of erger, lastig te vallen. In het KB wordt nergens verwezen naar de wet op omgang met privacygegevens -AVG- Waar zijn we mee bezig en hoe lang gaat het volk dat nog accepteren!!!

Monsterboetes.

De -p-overheid zwiert nu kwistig met monsterboetes, nogal wiedes, het "volk" bewijst aan het gigantische totaalbedrag op de spaarrekeningen dat het, in tegenstelling tot de failliete staat, geld bezit, ze kunnen duidelijk wat van die euro's op de bank missen, de politici weten daar wel weg mee. Politici steken alleen in de winter de handen in eigen zakken.

-- Einde update 1 
17:48 29/07/2020

De besluiten die op 28 juli werden genomen zijn vandaag 29 juli 2020 in de voormiddag in de staatsgazet gepubliceerd, het MB van 28 juli 2020 bevat tien bladzijden beslissingen die vanaf vandaag moeten gerespecteerd en gehandhaafd worden. De politie kan weer aan de slag om desnoods met geweld het volk in het gareel te laten lopen.

Asociale maatschappij.

Men heeft het steeds over "sociale" contacten, terwijl de maatschappij een samenraapsel is van asociaal gedrag waar egotrippers en egoÔsten in overvloed aanwezig zijn het is van "zien en vooral gezien worden".

Meer volgt asap we zijn de gazet niet.  
 
Artikel 07-20-7758
Geplaatst: 20:41 28/07/2020
Laatste update ( 31 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.