Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6023014
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Coronacircus of gigantische manipulatie van de gedragingen en vrijheden van het "Volk".
24 juli 2020
Waar blijven de keffertjes van de Arbeidsinspectie -WASO- en de privacy commissie -CBPL-
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.875.800
Brussel 24 juli 2020.

Vandaag 24 juli 2020 werd in het Staatsblad het nieuwe Ministerieel Besluit gepubliceerd, het "Volk" mag dat MB bestuderen en toepassen, maar daarmee is de kous nog niet af. De burgemeesters -lees witte boorden criminelen- vaardigen elk nog eens hun eigen regeltjes uit, een ongeziene chaos. De boetes zullen aan de lopende band worden uitgeschreven, het zal voor de flikken heel eenvoudig zijn, geen mondmasker is 250 euro boete, om dat te kunnen vaststellen moet je niet eens de lagere school afgemaakt hebben, de kassa van de failliete staat zal de komende weken rinkelen.

Alleen "ja" knikkers.

Het "systeem" heeft nog nooit eerder de rangen op deze manier gesloten, in de klassieke pers mogen alleen de "ja" knikkers aan bod komen, ministers mogen zonder verpinken of weerstand van de journalisten vr de camera liegen. Hier en daar steekt het protest door einzelgängers de kop op, zoals de apotheker uit Ieper die vaak zijn informatie bij de Amerikaanse wetenschappers ophaalt en insinueert dat het "volk" gemanipuleerd wordt, een visie waarmee de apotheker niet alleen staat en steeds meer steun krijgt.  

Arbeidsinspectie en privacy commissie.

Er werd overal geklaagd over het feit dat het personeel en de zorgverleners, geen of onvoldoende beschermingsmiddelen -PBM- ter beschikking hadden, WASO is daarvoor bevoegd, maar die zijn niet opgetreden! Dat de horeca klanten hun rijksregisternummer zou moeten noteren is totaal van de pot gerukt, hier faalt de privacy commissie grandioos. Het systeem van de contact tracing faalt, maar geen nood, de -p-overheid spant het volk voor de kar dat slaafs in het gareeltje loopt en een boekhouding aanlegt over de klanten die over de vloer komen om dat dan aan de falende regering door te spelen. De privacyregels worden flagrant met de voeten getreden, de CBPL staat er bij en kijkt er naar. De klassieke pers heeft het over de privacy waakhond terwijl het niet eens een poedeltje is! 

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en wij worden door niemand gefinancierd! 

Artikel 07-20-7754
Geplaatst: 21:42 24/07/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.
Verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 25 juli 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.