Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5915517
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Betekom : Proxy Delhaize door Rechter in het ongelijk gesteld wegens onzorgvuldigheid.
16 juli 2020
Arbeidsinspectie keurde gebruik van omgekeerde lege drankkrat als opstapje of zitje ook af.Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.857.300
Betekom 16 juli 2020.

In maart 2018 voelde een klant van de Proxy Delhaize in Betekom, uitgebaat door Kathleen, alias Kat van Vlasselaer, ondertussen ook politiek actief in Begijnendijk, zich na het winkelen aan de kassa onwel worden en vroeg aan de -veel?- te jonge kassierster om ergens te kunnen zitten. Het meiske was duidelijk wat confuus en de klant werd neergezet in de smalle doorgang tussen de winkel en een kleine ruimte dat een kantoorke zou moeten voorstellen, maar volgestouwd was met andere zaken. Bij Proxy Delhaize gebruiken ze, om de bovenste rekken te bereiken, als opstapje voor klanten en personeel, een omgekeerde lege drankkrat, op zo'n drankkrat mocht de klant in dat smal gangetje met links en rechts schabben, plaatsnemen. De onwel geworden klant werd alleen gelaten en heeft een ogenblik het bewustzijn verloren waardoor deze met het gezicht tegen de schabben terecht kwam, resultaat: gekwetst in het aangezicht, felle pijn in de schouder en dure bril stuk.

Leugens van Van Vlasselaer.

Aangezien de klant van oordeel was dat Van Vlasselaer onzorgvuldig en onprofessioneel had gehandeld en de schade niet wenste te vergoeden, werd de zaak juridisch aangepakt, eerst met een poging tot verzoening in Aarschot en later met een dagvaarding. Van Vlasselaer heeft zich in haar besluiten en pogingen om haar onschuld aan te tonen, wel schuldig gemaakt aan leugens, laster en meer van dergelijke laakbare feiten, maar de Rechter in Brussel heeft Van Vlasselaer wel verantwoordelijk gesteld voor wat er is gebeurd, in het vonnis staat er " ... een zorgvuldige kassierster zou een persoon die onwel wordt niet alleen door een smalle gang sturen maar zou hem hebben begeleid en hem op een stoel plaats laten nemen ", einde citaat.

Meer en veel meer details volgen asap in MM, we zijn de gazet niet.   

Artikel 07-20-7744
Geplaatst: 8:50 16/07/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 20 juli 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.