Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5915594
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel-Update1
05 juli 2020
Beroep bij Eerste Aanleg te Gent tegen buitensporig vonnis van de Vrederechter van Deinze

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.848.300
Lotenhulle 05 juli 2020.

Dit is maatschappelijk belangrijk gezien verhuurders 
de rechten van huurders, met behulp van Justitie / Vrederechter, schenden.

-- Update 1.

Beroep.

Het beroep dat tegen het vonnis - een schending van de rechten van de verdediging - van 23 juni 2020 door de eigenzinnige Vrederechter van Deinze werd ingediend, zal op 4 september in de 9e Kamer van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent worden ingeleid. In dat beroep komt ook aan bod dat de verhuurder de hobby van de huurder onmogelijk wil maken door de antennespriet te willen zien verwijderen. Recent is de politie -statutaire zaakvoerder van 't Kanteeltje !!- en de ambtenaar van Ruimtelijke Ordening Aalter - Tania B - de antenne met een vouwmeter komen opmeten! Het parket te Gent heeft de fel opgeblazen zaak rond die verticale antenne van 1cm. diameter en 4,60m. lang, sinds oktober 2019 in onderzoek! Antennemasten van radioamateurs in Moerbeke en Ruiselede respectievelijk 27 en 30 meter hoog- worden ongemoeid gelaten! 

Vliegen als hobby.

De verhuurder zelf kan zich een hobby veroorloven die heel veel mag kosten, boekt over een periode van drie jaar zo'n vijftigduizend euro verlies, het bedrijfje van Erwin en Erna noemt E & E Flying Team -KBO 643 705 064-, is gestart met een kapitaal van 18.600 €, ze hebben activiteiten in de commerciėle en private luchtvaart, dat kan tellen als hobby, maar hun huurder mag geen antennesprietje plaatsen! Het "Flying Team" boekte in 2016, 42.157 euro verlies, in 2017 was dat 39.082 euro, maar in 2018 boekten ze 37.990 euro winst, dat zijn natuurlijk boekhoudkundige cijfers uit de publicatie van de jaarrekeningen, maar dat is na drie jaar toch nog 43.249 euro boekhoudkundig verlies met een kapitaal van 18.600 euro. Dat is dus toch een negatief eigen vermogen van minus 37.049 euro, hopelijk crasht piloot Erna niet! Financieel is er echter geen nood, de huisdokter Erwin Praet boekt van 2008 tot en met 2018, dus op elf jaar een boekhoudkundige winst van 758.683 euro. Het Flying Team heeft dus een stevige financiėle back-up. Zoveel winst voor een huisarts in Lotenhulle, de voorstad van Aalter, is toch niet niks. 

Piloot Erna maakt blijkbaar ook fouten, bijvoorbeeld hier op een parking in Deinze, ze kreeg een parkeerboete van 25€ 

-- Einde update 1
9:28 11/07/2020

Machtsmisbruik en intimidatie !Verhuurder zelf hobby met vliegtuigen wil deze antenne verwijderd zien, mocht  het Parket ON4CW daarvoor willen vervolgen zal deze zich met alle beschikbare middelen verdedigen. De antenne is een militaire whip van 10 mm diameter en 4,60 m lang in een neutrale kleur. Agentschap Wegen en Verkeer had er geen problemen mee. Het zijn de 't Tsjeven van Aalter die samenwerken met de verhuurder om de huurder te pesten.

Voor Agentschap Wegen en Verkeer viel de antenne niet op en reed voorbij!


De politie, stedenbouw en AWB -Agentschap Wegen en Verkeer- werden voor die kleine onopvallende antenne ingeschakeld. De controleur van AWB was er voorbij gereden omdat die antenne vanaf de straat quasi niet te zien is. In de mail van AWB staat er letterlijk dat er voor AWB geen probleem is en vragen zich af of daarvoor wel een stedenbouwkundige vergunning vereist.! 

Niet op 19 juni zoals de eigenzinnige Vrederechter - dixit een bekend advocaat - van Deinze tijdens de debatten op 19 mei had gezegd, maar op 23 juni heeft ze vonnis genomen in de huurzaak tegen de bvba Erwin Praet. Het stond, na inmenging van de lokale politiek en de politie van Aalter, in de sterren geschreven dat het resultaat van de overpeinzingen van de Vrederechter van Deinze voor de huurders niet gunstig zou zijn, maar een dermate disproportionele schending van de rechten van verdediging hadden de huurders toch niet verwacht. De politieke rangen hebben zich, zelfs tot op ministerieel vlak, gesloten en daaruit volgt mogelijk een beroep tegen de Vlaamse Regering -Wonen Vlaanderen- bij de Raad van State. Zelfs met het niet kunnen bezoeken van panden door het corona verbod heeft de Vrederechter geen rekening gehouden, dit lijkt op een persoonlijke afrekening.

Gezien de complexiteit hebben we meer tijd nodig, we komen er als betrokken partij -so what !?- asap op terug.  

Artikel 07-20-7733
Geplaatst: 21:39 5/07/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 11 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.