Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5915566
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Mina Asabbane en de leugens over haar aanhouding.
02 juli 2020
Gewiekste oplichtster zou eerstdaags weer vrij komen met een enkelband.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.835.300
Beerse 02 juli 2020.

Morsum Magnificat is de roddel over de reden van aanhouding in januari 2020 van Mina Asabbane meer dan beu, de gewiekste oplichtster en super manipulator kan iedereen rond de vinger draaien, Morsum Magnificat heeft heel lang over de handel en wandel van Mina Asabbane getwijfeld, maar als de bewijzen zich blijven opstapelen, is er geen twijfel meer mogelijk. Er zijn over haar dossier, door de rol van familieleden en een gewezen handelsrechter van de rechtbank van  Koophandel van Dendermonde, wel vragen te stellen, maar aan haar eigen zus een geleasde auto verkopen die niet was afbetaald, toont aan tot wat Mina allemaal in staat is.

Morsum Magnificat belde de politie niet.

De verhalen dat Morsum Magnificat de politie zou gebeld hebben waardoor Mina begin januari zou zijn opgepakt en opgesloten en Morsum Magnificat de boeman is en Mina de onschuldige, zijn manifest onjuist. Dat Mina met diverse berichten aan Morsum Magnificat laat weten geen vier jaar te gaan zitten, maar uit het leven zou stappen, tot daartoe, maar als dat op 29 december 2019 nog een keer extra met een e-mail -inzet- in de verf wordt gezet en in die e-mail niet alleen sprake is van "IK", maar ook "WE" wordt gebruikt, wat betrekking kan hebben op het gezin, is dat heel wat anders. Ook het verhaal dat wij regelmatig in de straat waar Mina nu woont zouden zijn gespot, is manifest onjuist. 


"We" is heel wat anders dan "Ik", ze durft dit ook nog te ontkennen!  

RIZIV en Justitie.

Ondanks het feit dat mede het Arrest door Cassatie het beroepsverbod definitief werd, blijkt uit informatie bij de ondernemingsrechtbank en de KBO dat zowel Qualicura GCV als Domus Curam VZW nog steeds aan de Rubensstraat 104 bus 14 te 2300 Turnhout zijn gevestigd terwijl de ruimten die ze gehuurd hadden toch al maanden geleden ontruimd werden, maar volgens de ondernemingsrechtbank is er niets aan de hand. Ook bij het RIZIV blijkt dat haar nummer nog steeds bestaat, diverse e-mails naar de DGEC brengen geen soelaas, Justitie en het RIZIV houden op die manier Mina de hand boven het hoofd. Haar gewezen advocaat Jan Vande Moortel heeft nog voor meer dan tachtigduizend euro openstaande facturen waarvoor hij nog geen titel heeft bekomen voor de inning ervan, na vijf jaar kan de advocaat het wel vergeten, dan vervalt de schuld, zo staat in het Burgerlijk Wetboek. Haar huidige advocaat Stephanie is een gewezen "leerling" van Jan Vande Moortel die naar onze mening in feite voor Mina niet had kunnen optreden. Vande Moortel heeft haar zoveel krediet gegeven, maar dat stoorde Mina niet om tegen die advocaat twee lachten in te dienen bij de Stafhouder in Gent.

Met enkelband.

De strafuitvoeringsrechtbank heeft recent beslist dat Mina met een enkelband vrij mag, dat was volgens bronnen voorzien voor vandaag, maar de betekening van dat vonnis zou haar nog niet bereikt hebben, dus kwestie van een paar dagen vooraleer ze de gevangenis in Antwerpen mag verlaten.

Artikel 07-20-7729
Geplaatst: 15:30 2/07/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 02 juli 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.