Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6020017
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-Update1
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Mina Asabbane weldra vrij met enkelband.
30 juni 2020
Ligt de weg naar de thuisverpleging ondanks beroepsverbod weer wagenwijd open?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.832.400
Beerse 30 juni 2020.

Thuisverpleegster Mina Asabbane die in januari 2020 in de gevangenis te Antwerpen werd opgesloten, mocht het voorbije weekend van 27 en 28 juni bij haar kinderen thuis in Beerse doorbrengen. De strafuitvoeringrechtbank laat haar ook toe om vanaf donderdag 2 juli de gevangenis in Antwerpen met een enkelband te verlaten, Mina is dus weer vrij, de feiten kunnen zich nu zoals na haar vrijlating uit de gevangenis van Hasselt van december 2014 weer herhalen.

Vanouds?

Ondertussen zijn er weer verhalen opgedoken over laakbare feiten die zich binnen Qualicura zouden hebben afgespeeld, Mina zocht via het internet sponsors, die zou ze gevonden hebben, maar wat er met de gelden is gebeurd is niet duidelijk. Niet bevestigde berichten spreken weer van auto's die opgeladen zijn. In regio Turnhout maken thuisverplegers zich zorgen of Mina haar weinig benijdenswaardig "werk" gewoon opnieuw gaat verder zetten. Anderzijds riskeert Mina nu ook weer door schuldeisers die ze eerder met smoesjes kon afwimpelen, achtervolgd te worden.


Mina op 23 december 2014 bij het verlaten van de gevangenis te Hasselt.

Beroepsverbod.

Met haar vonnis van 11 juli 2019 legde de rechtbank te Antwerpen, Mina een totaal beroepsverbod van 10 jaar op - inzet -, tegen dat Arrest werd mede advocaat Bart Vosters Cassatie aangetekend dat op 19 december 2019 door Cassatie is verworpen, het beroepsverbod is dus van kracht, toch blijkt Mina nog bestuurder te zijn van Domus Curam. Anderzijds zou ze niet Mina Asabbane noemen mocht ze haar laars niet aan de wet lappen en één of andere creatieve oplossing weten te versieren, mensen voor de kar te spannen, zoals haar "souffleur" in Rotselaar. Hoe dan ook, bij het RIZIV is haar nummer niet geschrapt en kan ze wellicht ook als werknemer wel ergens haar beroep uitoefenen.

Passage Arrest Hof van Beroep Antwerpen

Meer volgt mogelijk niet, we zijn de gazet niet en worden ook niet financieel gesteund.

Artikel 06-20-7725 
Geplaatst: 8:27 30/06/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 30 juni 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.