Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6012852
Laatste artikelen
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P1
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Politie BRT-Er was meer aan de hand met de veroordeelde politie-inspecteur dan de vuisten-MM-299-07
Aalter, het milieu en de week van de handhaving-MM-299-06
Urbano Motorhomes Oostende: weer ontevreden klant over Motorhome-Update1
23 juni 2020
Eigenaars niet opgezet met plaat op het dak, Urbano weerlegt aantijging.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.826.300
Oostende 23 juni 2020.

Update1

Roller team Nederland.

Het Nederlandse Roller Team bevestigt aan deze redactie ook dat het gegeven niet orgineel is. bij de fabrikant in ItaliŽ -Grimignano in SiciliŽ - hebben we niemand te pakken gekregen die behalve Italiaans ook nog een adere taal spreekt. De gedupeerden kunnen misschien via de internetvuilbak Facebook genoemd hun informatie inwinnen. Morsum Magnificat sluit deze zaak af.

Einde update1
20:31 27/06/2020

Via de publieke vuilbak, Facebook genoemd, klagen bezitters van een Urbano Motorhome over een niet originele "plaat" die blijkbaar op het dak van een nieuwe motorhome zou zijn geplaatst wat Urbano niet aan de kopers heeft gemeld. De eigenaars ontdekten dat, tot hun groot ongenoegen, pas een jaar na aankoop. Via Facebook creŽren de bezitters een forum en speculeren over de aard van die vreemde dunne rechthoekige plaat die met acht schroeven op het licht gebogen dak is bevestigd. Aan de binnenkant is er niets te zien staat er in het bericht, nogal wiedes, het zou helemaal flagrant zijn, mochten er aan de binnenkant ook nog bevestigingsmiddelen te zien zijn.

Sussen.

Het koppel heeft zich bij de "kwaliteit" van Urbano in Oostende gemeld, daar zijn ze blijkbaar gerustgesteld, Sarah D. reageert in een bericht van 18 juni 2020 aan Urbano dat zij achteraf problemen vrezen en gaan hun verzekering -Expert- inschakelen. Kenners van dergelijke motorhome hebben ook hun twijfels over de reden van de aangebrachte plaat. Morsum Magnificat stelde vragen aan Paul Dendooven.

Urbano reageert.

Met een e-mail van vandaag weerlegt Urbano dat de plaat niet origineel zou zijn, Paul Dendooven schrijft: "Eerst wil ik er even op benadrukken dat deze plaat wel origineel is. Dit is een bevestigingsplaat, af fabriek, voor een zonnepaneel.  Een te lijmen paneel.  Wijzelf geven de voorkeur aan zonnepanelen op een frame omdat deze bij hoge temperaturen een beter rendement hebben.  U zal op deze motorhome dan een door ons geÔnstalleerd zonnepaneel met frame kunnen aantreffen. Ter info, in het huidige modellenjaar is de fabrikant daar van afgestapt. Ik neem alvast even contact met onze klant om dit toe te lichten", einde citaat.

NVDR.

Het is wel vreemd dat Urbano pas na de vraag van Morsum Magnificat haar cliŽnt gaat informeren terwijl die cliŽnten, volgens henzelf, op 18 juni met de mobilhome bij Urbano zijn langs geweest. Had Urbano op dat moment de juiste informatie dan niet kunnen geven? Andere bronnen beweren dat geen andere mobilhome van dat merk zo'n plaat op het dak heeft. Gaat de tussenkomst van een Expert van de verzekering de oplossing brengen? Morsum Magnificat betwijfelt dat.

Eric en Heidi over Urbano.

Meer volgt misschien nog, we zijn de gazet niet en worden ook niet financieel gesteund.

Artikel 06-20-7722
Geplaatst: 12:15 23/06/2020

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 27 juni 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.