Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9213301

Laatste artikelen
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Europol haalt 15.000 ton illegaal voedsel en dranken van de markt.
Huurders moeten Wonen Vlaanderen nu allemaal om woningkwaliteitcontrole verzoeken-MM-309-03
Falende -p-overheid inzake handhaving : Mag het systeem wel correct werken!?
Apache-oorlog met Land Invest Group en Erik Van der Paal, laait weer op.
15 juni 2020
Twee journalisten van Apache doorverwezen naar de Correctionele rechtbank. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.803.400
Antwerpen 15 juni 2020.

Dat de linkse journalisten van "Apache" in oorlog zijn met Land Invest en de "entourage" van Bart De Wever is niet alleen bij Apache zelf uitgebreid aan bod gekomen, maar de affaire kreeg ook overal in de klassieke pers veel aandacht. Dat Land Invest privé detectives inschakelde om de bronnen van Apache te ontmaskeren, deed ook de Nationale secretaris van de VVJ, de beroepsjournalisten, Pol Deltour, huiveren die zijn gal over deze praktijken mocht uitspuwen. De rechtszaak die door een ex-medewerker van Bart De Wever en Land Invest tegen Apache op het getouw zette, draaide uit op een sisser, de kassa van Apache werd door crowdfunding gespijsd, maar nu begint de ellende terug.

Doorverwezen.

Nu is het de ondertussen door het verhaal van Apache bekend geworden Erik Van der Paal die Apache heeft aangeklaagd, blijkbaar met succes, twee journalisten van Apache, de hoofdredacteur Karl Van den Broeck en Stef Arends werden door de Raadkamer van Antwerpen naar de Correctionele rechtbank doorverwezen.  Het gaat over de geheime filmopnamen die Apache van de bijeenkomst in restaurant het Fornuis te Antwerpen vanuit een fietstas had gemaakt. Vreemd is dat de Raadkamer de zienswijze van het Openbaar Ministerie niet volgt, echter een verwijzing door de Raadkamer naar de Correctionele rechtbank zegt nog niets. 


Karl Van den Broeck hoofdredacteur Apache.

Nieuwe crowdfunding.

Eén van de aanklachten gaat ook over belaging door Apache die hier op ruime steun van de VVJ -vereniging beroepsjournalisten- en de rest van de klassieke pers zal kunnen rekenen, of Apache de advocatenrekening zal kunnen betalen is zeer de vraag, volgens een artikel van 11 juni 2020 in 't Scheldt, is Apache druk op zoek naar betalende abonnees. Morsum Magnificat begrijpt niet hoe het mogelijk is dat de journalisten van Apache voldoen aan de voorwaarden om beroepsjournalist te blijven, tot wanneer de KBO gegevens over Apache consulteerbaar waren, was het gecumuleerd verlies tussen 2012 en 2017 tot 365.385 euro opgelopen! Nu is Apache van de KBO verdwenen. 

Belaging.

Morsum Magnificat wordt nadat een klager vier rechtszaken verloor, uit frustratie verloren te hebben, al 12 jaar belaagd met meer dan 500 artikels die de duidelijk gestoorde op het internet plaatste en zonder toelating teksten overneemt, van obsessie en belaging gesproken.
 
Meer volgt mogelijk asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund -behalve enkelingen die ons een donatie sturen-. 

Artikel 06-20-7715
Geplaatst: 19:51 15/06/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 juni 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.