Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5843298
Laatste artikelen
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Infrabel moet meer gecontroleerd op veiligheid voor aannemers en reizigers.
Mina Asabbane en de leugens over haar aanhouding.
Evergem : N-VA Burgemeester moet zijn DNB aan het werk zetten.
31 mei 2020
Politie en Fluvius moeten hun werk doen en niet in gareeltje van witteboordencriminelen lopen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.774.900
Evergem, 31 mei 2020.

Het "Meldpunt" van Evergem heeft de betonnen elektriciteitspaal aan de Weegse 20 door Fluvius, het vroegere Eandis en de gemengde Intercommunales, waar Electrabel en de politiek bepaalde dat wettelijk verplicht onderhoud aan de elektrische netten te duur was, laten we bekijken. Het meldpunt laat aan Morsum Magnificat weten dat de situatie, volgens Fluvius, niet gevaarlijk is, maar de paal in juni 2020 zal worden vervangen. Het is toch zeer vreemd dat Eandis al vijf jaar op deze "case" werkt en nu, nu Morsum Magnificat in beeld komt, binnen de maand overgaat tot vervanging?

De politie.

Aangezien het hier over onveilige situaties op het openbaar domein gaat, is ook de politie bevoegd, Morsum Magnificat stuurde in dat kader ook een mail naar de PZ Assenede - Evergem, maar ook die laten zich wijs maken dat de situatie niet onveilig is en de betonnen paal in juni 2020 zal worden vervangen. We tonen hier nogmaals op hoe machtig een burgemeester is en waarom politici zo graag burgemeester worden en blijven!

Schoonstraat 203 kabels hangen veel te laag boven het wegdek, we hadden bij de doorgang ons meetsysteem niet bij de hand, maar je moet geen ingenieur zijn om vast te stellen, dat de kabel geen 7 meter hoog hangt, we ramen amper 5 meter.

Ook op andere plaatsen.

Bij een doorgang in Evergem zien we op tien minuten evenveel intakeuken op de wetgeving waarvoor de burgemeester volgens artikel 135.1 van de nieuwe gemeentewet verantwoordelijk is, maar ook de politie is hier bevoegd, Morsum Magnificat bewijst hier andermaal hoeveel de politie in zo'n gemeenten waard is, de burgemeester deelt de lakens uit en justitie is doof en blind en houdt malafide burgemeesters de hand boven het hoofd en het volk knikt, slikt en betaalt de steeds duurder wordende elektriciteitsrekening voor een elektriciteitsnet dat niet wordt onderhouden.

Dit is aan de Oosteindestraat 36 waar de aftakking naar een woning deels los hangt en trekkrachten op de verbindingen worden uitgevoerd, dat is strijdig met artikel 209 van het AREI en waarbij het hier om een 3-fasig net gaat, is er, wanneer de nulleider zou afbreken , gevaar voor overspanning en als gevolg daarvan brand, voorbeelden daarvan zijn er genoeg

Wie in het kader van het algemeen belang, de veiligheid van personen en goederen van onze knowhow geen gebruik wenst te maken, zal deze knowhow, in hetzelfde kader, tegen hen gebruikt worden worden gezien. 
 
Artikel 05-20-7697
Geplaatst: 17:13 31/05/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur


Laatste update ( 31 mei 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.