Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5843363
Laatste artikelen
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Infrabel moet meer gecontroleerd op veiligheid voor aannemers en reizigers.
Mina Asabbane en de leugens over haar aanhouding.
Morsum Magnificat slachtoffer van ruimere complottheorie?
28 mei 2020
Vier personen maken zich schuldig aan valse aantijgingen, verklaringen en bendevorming.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.768.000
Redactie 27 mei 2020

Na de valse beschuldigingen in de lopende huurzaak door advocaat Dieter DN uit Knesselare waartegen nog een klacht bij de Stafhouder in de maak is, worden wij nu opnieuw vals beschuldigd door vier personen, allemaal uit dezelfde hoek, die allemaal hetzelfde verklaren -of durven beweren -dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat zich in het onderzoek naar de landing van OO- HSA te Tielt-Winge, als inspecteur van de Luchtvaartinspectie zou hebben voorgesteld, een flagrante leugen en laster, beluister hier dat telefoongesprek  dit gaat Morsum Magnificat niet pikken.

12 jaar belaging.

Uit frustratie omdat Patrick Bruynseels alle vier de rechtszaken tegen Morsum Magnificat, MORSE-Press Vof en de hoofdredacteur van Morsum Magnificat tot en met hoger beroep heeft verloren, zijn schuld  van 3500 euro wegens rechtsplegingsvergoedingen nooit betaalde, is Bruynseels sindsdien overal op het internet een lastercampagne opgestart met meer dan vijfhonderd belasterende berichten. Eerstdaags gaat Morsum Magnificat al de vonnissen ten laste van Bruynseels  publiceren. Bruynseels heeft voor zijn belasterende berichten overal een valse naam gebruikt, o.a. "Justi" en tal van andere namen, hij sloot zelfs ooit een abonnement af bij Morsum Magnificat door gebruik te maken van een valse naam, Bruynseels is een ambtenaar van het RIZIV wiens toenmalige gestoorde partner R.W. dat RIZIV bedroog. 

Belaging / stalking door Bruynseels.

Patrick Bruynseels werd in 2004 met Proces- Verbaal LE.53.LC.31029/2004 verbaliseert als verdachte voor belaging en stalking. Nu Morsum Magnificat meer dan 500  documenten waarmee hij de hoofdredacteur van Morsum Magnificat belaagd, heeft verzameld, zal er opnieuw actie tegen Patrick Bruynseels ondernomen worden, na 12 jaar is het wel genoeg geweest.   

OO-HSA landen

Dat de helikopter van de in helikopterkringen met argusogen bekeken Heli Service Belgium tijdens de NOTHAM B1410 / 20 -Vliegverbod- in opdracht van VTM / DPG Media op 5 april toch voor een duidelijk gecommitteerde opdracht opsteeg, is zeer, zeer vreemd. Volgens dat NOTHAM mocht er alleen gevlogen worden om het functioneren van de Staat te garanderen, een feitelijk commerciële vlucht voor een commerciële televisiezender en Het Laatste Nieuws, kan niet in het kader van het functioneren van de Staat worden aanzien. Door het gezever van de reporter aan boord van de helikopter werd het woord "Noodlanding" uitgezonden, het is dus niet onlogisch dat een lezer van Morsum Magnificat zich vragen stelt over de landing en het bijtanken in een weide te Tielt-Winge. 

Allemaal geen probleem en alles in orde, klinkt verdacht.

Via Facebook wordt de landingsplaats in Tielt-Winge onthuld, het was dan voor deze redactie makkelijk om de eigenaar op de sporen, René Jochems die in de Witte Gids te vinden is, regelde de landing, hij is een gekend zakenman, zegt zelf ex helikopterpiloot te zijn en verzamelt oude legervoertuigen, kortom, geen sukkelaar. Tijdens de telefoongesprekken van 8 en 18 april heeft Morsum Magnificat zich altijd als journalist en niet als inspecteur van de Luchtvaart voorgesteld, niet aan René Jochems, noch aan diens buurman Nackaerts, -beiden te vinden in de Publieke Witte Gids-, de eigenaar van de grond waar de helikopter is geland. Beide personen die Morsum Magnificat beschuldigen van valse naamdracht zijn via het internet in de witte gids te vinden, van schending van de privacy kan er dus geen spake zijn, zij maken zichzelf publiek. 

Laster om te schaden.

In zijn klacht van 5 mei bij de Raad voor de Journalistiek, die zich onterecht opstelt als een pseudo rechtbank voor journalisten, schrijft de piloot van de helikopter, Thierry Soumagne dat de journalist zich schuldig maakt aan valse naamdracht. We confronteren René op 23 mei 2020 met die uitspraak, klap op de vuurpijl: René bevestigde! Met een aangetekend schrijven van 27 mei 2020 worden zowel René Jochems als zijn echtgenote en buurvrouw Martha geďnformeerd van het feit dat er van alle telefoongesprekken een opname is gemaakt en dat de journalist zich niet als inspecteur, maar als journalist bekend heeft gemaakt.

Veel vragen.

Ondertussen heeft Morsum Magnificat niet stil gezeten, er zijn over de handel en wandel en vooral de faciliteiten die aan Heli Service Belgium door de FOD Mobilit worden toegestaan, veel vragen, ook het feit dat de vele incidenten en crashes geen rol spelen bij de beoordeling door de FOD Mobilit, ook dat personeel van de FOD Mobilit dure pilotenopleidingen bij Heli Service Belgium mag volgen roept vragen op. Ook de MUG dienst bij AZ Sint-Jan te Brugge wordt met argusogen bekeken, die vluchten zouden niet voldoen aan de betreffende HEMS regels - zie MM 295 03 

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we kregen van de Vlaamse -p-overheid ook geen subsidies zoals de klassieke pers.

Artikel 05-20-7694
Geplaatst: 8:33 28/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.