Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5917131
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Oostende 21 mei: disproportionele aanwezigheid van de politie.
22 mei 2020
Misvatting van het beleid in Oostende met de toeloop van tweede- verblijvers.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.757.100

Na de het fiat van 20 mei 2020, gegeven door de Regering aan de eigenaars dat zij zich terug naar hun tweede verblijf mogen verplaatsen, heeft het lokaal beleid zich meteen georganiseerd om overal het vingertje op te steken en de boetebonnen klaar te houden. Morsum Magnificat is op 21 mei in Oostende poolshoogte gaan nemen, er was daar heel weinig volk te zien, maar veel te veel politie.

C1 Bord negeren.

In een mum van tijd, binnen de tien minuten, komen we vanaf het binnenrijden vanaf de rotonde in Oostende, vijf keer politiepatrouilles tegen. En van die combi's rijdt voorbij het Casino aan de Van Iseghmelaan richting Visserskaai. Aan het einde van de Van Iseghemlaan is er wegens werken aan de Visserskaai een doorrit verbod en dat is met een C1 bord aangegeven, maar de politie combi, die duidelijk niet met een dringende opdracht is belast en geen zwaailichten of sirene in werking heeft, negeert dat C1 bord -foto-, het bewijs daarvan in ons bezit. De politie veroorlooft zich dat allemaal, vr de neus van de burgers, toch was dat niet nodig, ze hadden via de Boekareststraat ook de plaats aan de Albert I Promenade waar ze dienden post te vatten, kunnen bereiken zonder een zware overtreding te begaan. 


Ook de politie mag dat C1 bord wanneer ze geen dringende interventie uitvoert niet negeren, de politie van Oostende deed dat hier wel, ongepast, ook al dienden achter de hoek post te vatten.

Binnen de tien minuten ontmoeten we in Oostende vijf keer een politiepatrouille dit op een dag dat er in Oostende quasi geen "volk" was te zien, als dit geen politiestaat is.Burgemeester Bart Tommelein haalde het voor de Open Vld voorzittersverkiezingen niet, Tommelein zat "slapend?" in de muil van een haai! 

Artikel 05-20-7688
Geplaatst: 14:39 22/05/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 22 mei 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.