Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5917334
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Politie in Anderlecht krijgt klappen, vakbond gaat janken bij de gazetten en de politici-Update1
21 mei 2020
Morsum Magnificat keurt geweld tegen politie af maar vindt ze onprofessioneel
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.757.100
Brussel 21 mei 2020

-- Update 1
Risicoanalyse.

De VSOA heeft nu ook, na het Vlaams Belang, in het rechtse Doorbraak een forum gekregen. Uiteraard krijgen de socialisten in dat artikel wellicht een terechte veeg uit de pan, maar wat zou er gebeuren mocht het Vlaams Belang aan zet zijn? Zou het ook niet kunnen dat de betreffende agenten, om de persoon in een agressieve omgeving te arresteren, te overijverig zijn geweest? Hadden zij niet moeten anticiperen en alvorens tot de arrestatie over te gaan, versterking inroepen. Beschikt de politie voor dergelijke werkomstandigheden wel over een risicoanalyse, volgt de politie de modaliteiten van het KB van 27 maart 1998 -B.S. 31.3.1998- "betreffende het beleid inzake het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk", en het KB van 24 februari 2005 "houdende diverse bepalingen ter bestrijding van de ernstige arbeidsongevallen" die beiden van toepassing zijn op de politie, het zijn tenslotte ook werknemers, ook al spelen ze graag voor -film-acteur en dat zijn meestal kleine zelfstandigen.

-- einde update 1
13:58 22/05/2020

Dat het in Brussel en in Anderlecht fout loopt weet deze redactie al heel lang, ook het politieprobleem is ondertussen na jaren overal gekend, nu Vincent Housin van de politievakbond VSOA bij de gazetten is gaan janken, komt het probleem nog maar een keer in gazetten. Ook de minister van Binnenlandse Zaken De Crem en showburgemeester van Aalter mocht weer voor de camera, dát is wat ze uit persgeilheid allemaal willen, maar op het terrein zijn het de straatflikken die de klappen krijgen en binnen twee weken pisten ze met zijn alleen een grote plas en alles blijft zoals het was. Als voor straatflik in Brussel kiest, weet wat je te wachten staat, daar betaal je voor het dragen van al die attributen soms een hoge prijs. Charles Picqué : Jamais !! 

De politie zelf, ook een probleem.

Over de politie, haar opleiding en vooral haar vaak agressief en uitdagend gedrag is er ook veel te zeggen, Morsum Magnificat is niet akkoord met geweld tegen de politie, maar evenzeer tegen het geweld dat ook de politie gebruikt, Morsum Magnificat verwijt ze - behalve de wetenschappelijke politie - van incompetentie en partijdigheid, dat heeft Morsum Magnificat in Aalter met twee dossiers bij de AIG recent aangetoond. De politie moet ook maar eens ophouden met op te treden als  filmacteurs, alsook het daarvoor ter beschikking stellen van materiaal, te veel show, te weinig inhoud, te veel onder invloed van politiek, hun korpschefs zijn gewoon politici in uniform, velen er van zijn ook niet zuiver op de graad. 

Nooit opgelost.

Deze redactie heeft het al enkele keren herhaald, het probleem in Brussel zal nooit opgelost kunnen worden omdat het "Volk" zelf haar leiders kiest en het zijn die leiders die geen oplossing willeN! Vincent Housin krijgt de laatste tijd ook gehoor bij de rechtse partijen, het Vlaams Belang en de N-VA stuurden naar aanleiding van de nieuwe feiten in Anderlecht persberichten.

Vlaams Belang kopt in haar persbericht
" Vlaams Belang eist grondig plan van aanpak na nieuwe beelden van geweld tegen politie ".

De N-VA in haar persbericht : " De politie is het beu en heeft onze steun nodig". 

NVDR:
Helaas heeft noch het Vlaams Belang, noch de N-VA iets te vertellen in Brussel, geen van beiden stellen politiek niets voor in Brussel waar het probleem van de eenmaking van de zones een "Jamais" kreeg. De gazetten hebben omwille van hun fel gegeerde bronnen de politie toch weer een forum gekregen. 

Artikel 05-20-7687
Geplaatst: 17:30 21/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 22 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.