Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5917281
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Brusselse Vervoersmaatschappij : Morgen, 21 mei 2020, heropening Trammuseum
20 mei 2020
Nationale Veiligheidsraad gaf toelating voor heropening.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.754.000
Brussel 20 mei 2020

Vanaf morgen, Hemelvaart, zal het Trammuseum opnieuw bezoekers ontvangen. Normaal is de jaarlijkse heropening voorzien begin april, maar die moest worden uitgesteld door de lockdown-maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Net als andere musea, moest ook het Trammuseum de deuren gesloten houden.

2.900m≤ Tentoonstellingsruimte.

De nationale Veiligheidsraad gaf toelating voor de heropening van de musea en dus mag ook het Trammuseum opnieuw bezoekers ontvangen. Ze kunnen op 2.900m≤ tentoonstellingsruimte een groot gedeelte van de vaste collectie voertuigen bewonderen die de hoofdstad de afgelopen 150 jaar bedienden.

Preventiemaatregelen.  

Het Trammuseum opent de deuren op Hemelvaart, dus morgen donderdag 21 mei. Het museum zal ook bezoekers ontvangen op zaterdag 23 en zondag 24 mei van 13 tot 17 uur. Voor de volgende openingsdata kunnen bezoekers de website raadplegen www.trammuseum.brussels.

Om de maatregelen van de overheid te respecteren rijden er voorlopig geen historische voertuigen en is het aantal toegelaten personen in de tentoonstellingsruimte beperkt tot 125 personen per uur, ook wordt de bezoekers gevraagd de afgebakende route te volgen, zodat ze elkaar niet kruisen op minder dan anderhalve meter.

De verkoop van toegangskaartjes gebeurt via de website van het museum:
Een eenmalige verkoop van toegangstickets blijft ook nog altijd mogelijk aan de ingang van het museum, maar alleen als het aantal aanwezige bezoekers het toelaat en mits elektronische betaling.

Alle praktische informatie -adres, openingsuren, enz.- is beschikbaar op de website van het museum: www.trammuseum.brussels of via de telefoon 02/515.31.08.  

Bron: MIVB
Bewerking: jvds

NVDR.
Los van onze positieve ervaring met de MIVB toont deze toelating door de veiligheidsraad weer aan hoeveel verschil er is met de hantering van de regels, maar uiteraard is dit Brussel, er is nog WalloniŽ, de Oostkantons en Vlaanderen die voor Brussel en WalloniŽ het onderspit moeten delven.

Artikel 05-20-7675
Geplaatst: 15:35 20/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 20 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.