Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167719

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Evergem: Rot van kop tot teen-MM-295-06
18 mei 2020
Gaat de politie nu een PV opstellen ten laste van haar burgemeester?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.765.400
Evergem 18 mei 2020.

MM_295_06_mei20_Evergem_Rot.pdf

-- Update 1
Niet onveilig dixit Fluvius. 

Evergem in het land van de blinden met N-VA burgemeester, waar Fluvius koning is.
Algemene Directie Energie van de FOD Economie is nog nooit wakker geweest. 

De betonnen elektriciteitspaal, in vaktermen "steun" genoemd, die zich aan de Weegse 20 te Evergem / Seidinge bevindt is al vijf jaar het onderwerp van een zogenaamd schadegeval dat al evenveel jaren in uitvoering is. Dat schadegeval is geen schadegeval maar het gevolg van de foute aanleg van het openbaar elektriciteitsnet, de regels van goed vakmanschap en het gebrek aan het wettelijk verplicht onderhoud dat te veel kost omdat gemeenten liever geld uitgeven aan een nieuwe sporthal, een zwembad. Dat is allemaal veel interessanter en poetst ook meer het politiek blazoen op van de politici. Gemeente Evergem zou Fluvius ter plaatse hebben gestuurd en die zouden gezegd hebben dat er geen gevaar was? We moeten allemaal weten dat Fluvius uit de hand van de politiek moeten eten en dat de gemeentekassa door de opbrengsten van het verbruik en de transport van elektriciteit worden gevuld.

De verdelers van elektriciteit werden door de FOD Economie op 1 augustus 2002 gesommeerd hun netten in orde te brengen maar dat is hier in Evergem en elders zeker niet gebeurd. Het is de taak van de burgemeesters op toe te zien dat de netten veilig zijn en dat is niet het geval.

-- einde update 1
20:06 26/05/2020

Is er nog iemand die niet beseft hoe duur de elektriciteit is geworden en vooral waarom?  Morsum Magnificat waarschuwde reeds in 2002 in MM 96P dat de elektriciteit 15% duurder zou worden, Morsum Magnificat werd op het kabinet van Stevaert door Dirk Van Melckebeke daarvoor aan de schandpaal genageld. Morsum Magnificat wist 18 jaar geleden al heel goed dat de elektriciteitsprijs zou stijgen en niet dalen zoals de socialisten verkondigden. Alhoewel gigantisch veel winst in de gemeentekassen vloeide en de verbruikers de melkkoeien zijn, is het onderhoud van het net quasi nul, een voorbeeld daarvan is de betonpaal aan de Weegse 20 in Evergem die wij in de schijnwerper zetten. Download hier de flyer actie 2020 

Meer volgt, we zijn de gazet niet en worden ook door niemand financieel ondersteund. 

Artikel 05-20-7682
Geplaatst: 22:54 18/05/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 26 mei 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.