Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7134475

Laatste artikelen
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Tom Van Grieken is een grote wolf in schapenvacht die je niet mag geloven.
Coronacircus: Kijk ook naar de mening van andere deskundigen!-Update1
Sint Truiden, Goedele Liekens en de vermeende politielekken over inschrijving DIV.
17 mei 2020
Parket moet de lekken van incidenten naar de gazet en haar fotograaf Tom Palmaers onderzoeken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.744.100
Sint Truiden 16 mei 2020.

Deze week heel wat stof voor de Gazet van Limburg over het illegaal Corona feestje in een villa -hoe kan het ook anders bij Open Vld'ers- in Sint Truiden en het feit dat daar een auto was geparkeerd met een nummerplaat ingeschreven op naam van Goedele Liekens, het ganse verhaal is niets meer dan een politiek spelletje, maar de kern van de zaak en de klacht van Goedele Liekens is wel terecht.

Lekken naar de gazet en haar fotograaf Tom Palmaers.

De Gazet van Limburg is wat het verslaan van incidenten, verkeersongevallen, moorden, arbeidsongevallen altijd zeer snel ter plaatse, berichten dito online, het gaat over Tom Palmaers, een kleine zelfstandige en een rustige, zwijgzame jongen en goed fotograaf, maar de vraag is wie de man -of de gazet- telkens van die gebeurtenissen op de hoogte brengt en waarom de politie op Tom Palmaers nooit artikel 35 van de wet op het politieambt toepast. 


Pirard ondervraagd door twee OGP's en één onderzoeker van de CDBC en dat waqs niet het énige dossier tegen Pirard.

De nummerplaat.

De auto bij het DIV ingeschreven op naam van Goedele Liekens was blijkbaar aan die villa geparkeerd, Liekens is woest en verdenkt de politie die informatie over de eigenaar van de auto gelekt te hebben, wat overigens niet ondenkbaar is, politie schenden richting klassieke pers wel méér hun beroepsgeheim. De politie van Sint Truiden heeft hier bij Morsum Magnificat een zeer slechte reputatie uit de periode dat Philip Pirard daar in 2001-2011 Korpschef was en sedert augustus 2013 bij HAZODI, nu PZ Limburg Regio Hoofdstad. Pirard is in het HAZODI dossier beklaagd en in 2012 door de GP en door de CDBC verhoord en zeker niet onbesproken, deze redactie heeft daarvan hard bewijsmateriaal.  

Tom Palmaers.

Morsum Magnificat heeft in het kader van het schenden van de perimeter door Tom Palmaers in bijzijn van de politie van Lanaken, ook reeds een klacht geplaatst bij het Comité P. maar blijkbaar blijft Palmaers nog steeds informatie ontvangen waaruit blijkt dat het beroepsgeheim geschonden wordt, vaak door de persgeile brandweer, maar ook door de politie, dat heeft Morsum Magnificat uit haar ASTRID onderzoek aangetoond. Goedele Liekens moet zich om de lekken te laten onderzoeken burgerlijke partij stellen bij de onderzoeksrechter in Tongeren, of dat helpt is dan zeer de vraag, politiek -waartoe Liekens zelf is toegetreden-, pers en justitie zijn immers één pot nat.  

Meer wellicht nog, we zijn de gazet niet en worden ook door niemand financieel ondersteund. 

Artikel 05-20-7679
Geplaatst: 13:03 17/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 17 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.