Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167229

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Aalter : Eeuwig waarnemend burgemeester wil klacht indienen tegen Morsum Magnificat-Update2
16 mei 2020
Kabelschade Kestelstraat gevolg van laksheid en foute informatie Aalters bestuur.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.751.100
Aalter 16 mei 2020.

Update 2

Lik op stuk voor Patrick Hoste.

De intimidatie van de waarnemende burgemeester en knechtje van de titelvoerende burgemeester Pieter De Crem -CD&V-, Patrick Hoste krijgt van deze redactie lik op stuk. Als Patrick Hoste dreigt met klacht omdat wij niet correct zouden schrijven wat er is geweest, dan levert Morsum Magnificat daarvan het bewijs door de betreffende passage van ons onderzoek te publiceren, personeel van Aalter zet argeloze burgers wel degelijk op het verkeerde spoor, hier is het goed afgelopen, maar het had ook anders gekund.

-- einde update 2
15:14 19/05/2020  

-- Update 1
Algemeen Directeur.

Morsum Magnificat heeft naar aanleiding van dit incident met waarnemend burgemeester Patrick Hoste, in het kader van het algemeen belang een brief J20051930 met toelichtingen aan de Algemeen Directeur van Aalter gestuurd. Helaas gaan we ook het bewijsmateriaal dat de gemeente burgers opdracht gaf moeten publiceren, het zij zo.

-- einde update 1
7:50 18/05/2020

Patrick Hoste, de eeuwig durende CD§V waarnemende burgemeester van Aalter wil onze bronnen kennen die aan deze redactie hebben bevestigd wat het gemeentepersoneel over de te laag hangende kabel aan de Kestelstraat hebben gezegd, zo niet wil hij klacht indienen tegen Morsum Magnificat. Je moet geen waarnemende burgemeester zijn om te weten, dat het bronnengeheim voor journalisten bij wet van 7 april 2005 is geregeld, maar in Aalter is men daarvan op het hoogste niveau nog niet eens op de hoogte -sic-.

Burgemeester onmiskenbaar en zonder meer verantwoordelijk.

Voor de onwettige staat van de infrastructuur van het luchtnet is de burgemeester in het kader van artikel 135.1 van de Nieuwe Gemeente Wet -NGW- verantwoordelijk, het incidentje door een te laag hangende kabel is reeds twee weken geleden gebeurd en de voorlopige herstelling op aangeven van Aalter is verre van veilig, Patrick Hoste en / of zijn politie moet de DNB vorderen.
 
Niet pikken? Morsum Magnificat ook niet.

Waarnemend burgemeester Patrick Hoste pikt het volgens eigen zeggen niet, dat Morsum Magnificat de waarheid brengt. Morsum Magnificat heeft voor hem over dat incident nu één tipje van de sluier opgelicht, maar Morsum Magnificat bezit ondertussen heel wat bewijsmateriaal ten laste van Aalter en zal niet aarzelen om dat materiaal naar het Parket- generaal te sturen, meer willen we daarover hier en nu nog niet kwijt. Morsum Magnificat is de klassieke pers niet waar pamperen van  burgemeesters dagelijkse kost is, burgemeesters staan te trappelen om in de pers te komen, tippen journalisten als er zich weer een incident  in hun gemeente voordoet om het mogen uitleggen aan de gatlikpers, politici laten hun blote kont zien om toch maar in de klassieke pers te kunnen verschijnen. 

Meer volgt asap in MM_295_05 met foto's we zijn de gazet niet en worden ook door niemand financieel ondersteund. 

Artikel 05-20-7677
Geplaatst: 8:24 16/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 19 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.