Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7167074

Laatste artikelen
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Moerbeke : Opgeruimd staat netjes!
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04-Update1
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Aalter : Is de Politie gefrustreerd door haar burgemeester en daardoor onverschillig-P1
14 mei 2020
Motard sluit ogen voor zware overtreding maar is anderzijds streng voor dame op zitbank.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.738.900
Aalter 14 mei 2020.


Tijdens een eerdere fase in de corona toestanden hield de politie van Aalter om de haverklap, met groot vertoon, in alle opzichten disproportioneel maar passend in de stijl van de Aalterse Pieter De Crem -CD&V-, controles aan de Steenweg op Deinze ter hoogte van de redactie. Anderzijds kan de politie van Aalter wegens gebrekkige infrastructuur de geheimhouding van hun telefoongesprekken niet waarborgen, dat wetende doen inspecteurs een nog een schepje bovenop door een inkomende telefonische melding van een inbraak woordelijk te herhalen, daardoor had deze redactie op 31 december 2019, in het kader van het algemeen belang, stof voor een artikel.

Een intriest voorbeeld van de "Motard" van de politie Aalter

Vast staat dat zij de ogen sluiten voor zware overtredingen, maar streng optreden tegen een oudere dame die op een zitbank aan het Vrijhof had plaats genomen. De dame liet haar hondje uit en rustte even uit op de zitbank, ze zat nog maar juist toen een politiemotard passeerde, stopte en tegen haar zei: "Mevrouw, je mag hier niet neerzitten" waarop de dame antwoordde: "Ik kan niet anders, anders ga ik vallen, 't is het een of 't ander, ofwel ga je hier den 100 bellen ofwel ga ik hier nog efkes blijven zitten". Natuurlijk is een oudere dame die even op een bankje uitrust een "zware" crimineel die onmiddellijk moet worden aangepakt. 


De politiemotard reed voorbij richting Aalter, keek opzij naar de fout geparkeerde personenauto - zware overtreding - en reed verder, de redactie van Morsum Magnificat meldde dat om 11:42u onmiddellijk telefonisch aan het onthaal van de PZ Aalter.

Ook vandaag 14 mei 2020 een auto op het fietspad geparkeerd, ook vandaag reed een kleine gemarkeerde politie auto van de PZ Aalter voorbij zonder te stoppen, helaas hebben we het moment dat die politieauto voorbij reed niet op de foto.Ook een bus van De Lijn -onderaannemer Van Hoorebeke - heeft daar vr de neus van de redactie op het fietspad geparkeerd, over de reden meer in MM-295  

Meer volgt asap in MM_295_05 met foto's we zijn de gazet niet en worden ook door niemand financieel ondersteund. 

Artikel 05-20-7676
Geplaatst: 21:06 14/05/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 15 mei 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.