Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7134988

Laatste artikelen
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Tom Van Grieken is een grote wolf in schapenvacht die je niet mag geloven.
Coronacircus: Kijk ook naar de mening van andere deskundigen!-Update1
Corona : Ministerieel besluit van 8 mei die de maatregelen van 23 maart vervangen.
10 mei 2020
De politie  krijgt nu wegens te moeilijke interpretatie, eenvoudiger opdrachten. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.721.100
Redactie 10 mei 2020.

Doctor in de Rechtsgeleerdheid -PhD- Luc Lamine en specialist in prejudiciele vragen volgt de nieuwe ministeriële besluiten op de voet op en stuurt de teksten blijkbaar rond, waarvoor dank Luc, dat bespaart Morsum Magnificat wat zoekwerk in de Staatsgazet. Hier vindt u zeven pagina's met de inhoud van het nieuwe MB van 8 mei 2020. In St Truiden legde de politie een BBQ stil, dat is eenvoudig en in casu sensationeel werk dat de gazet haalt en dat hebben ze graag, vooral Het Laatste Nieuws heeft goede bronnen, we weten hier bij Morsum Magnificat waarom.
 
Rist nieuwe regels.

Omdat het volk niet meer in hun kot te houden is en het volk zot wordt in hun kot, moeten politici, om een volksopstand te voorkomen, geholpen door "bewerkte" deskundigen die wel vaak tegenstrijdige of nietszeggende  meningen hebben, de “ophokplicht “ versoepelen.  Vanaf het moment dat er sprake was van versoepelen zien we in Aalter al ettelijke motorrijders met een passagier op de duozitting voorbij rijden, wat nog verboden is. Ook op andere plaatsen was het volk al massaal te zien, daarbij werd de wettelijk verplichte afstand niet gerespecteerd.

Deskundigen.

Ondertussen bulkt het op het internet van verklaringen en hypothesen van deskundigen en dokters die ver uit elkaar lopen, een verhaal van de Nederlandse dokter Rob Elens dat via de Blauwe Tijger op het internet te zien is, geeft aan hoe de Regering in Nederland belet om mensen te helpen en er eerst een vaccin moet gevonden en toegediend worden, dat is één corona verhaal dat stof tot nadenken geeft. De voorbije dagen komt een deskundige in het coronadebat bij de kapitalistenzender VTM over het ontstaan van het virus zeggen dat " het vrijwel zeker is, de hoogste waarschijnlijkheid ", de man heeft dus eigenlijk niets gezegd! De experts passen hun waarheid aan de opdracht van de politiek aan, we worden massaal bedrogen, de klassieke pers, de politiek en justitie zijn één pot nat en de klassieke pers is de drager van dat systeem. 

Toch weer voor het "Geld"?

Overal in de wereld wordt gespeculeerd over de grote rol van het geld in deze corona affaire, nu is er ook de bekende Ieperse apotheker, al jaren een nagel in de doodskist van de farmacie en de medische wereld, die in zijn nieuwsbrief 1222 een tipje van de sluier oplicht, zal het dan toch helemaal juist zijn dat Bill Gates zijn rijkdom nog aanzienlijk zal zien toenemen en dokters daar aan meewerken? Het "systeem" kiest haar waterdragers om haar wil aan het volk op te dringen, de elementen zoals een Van Gucht zijn gewogen en goed bevonden. 

Geen last.

Bij Morsum Magnificat hebben we niets van contacten gemist omdat we die al jaren beperken tot een minimum, als je geld hebt, of de schijn geeft dat je geld hebt, heb je ook vrienden…. Morsum Magnificat heeft de voorbije periode niet anders gewerkt dan anders. De Corona affaire is een zeer bizar verhaal waarvan de waarheid wellicht nooit achterhaald zal worden.

Artikel 05-20-7673
Geplaatst: 9:18 10/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 10 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.