Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7134526

Laatste artikelen
Aalter: Politie schiet zichzelf in de voet-MM-303-04
Europol: Grootste illegale darkweb-marktplaats ter wereld offline gehaald.
Aalter en het disproportioneel gebruik van het RRN-MM-303-03-Update1
Tom Van Grieken is een grote wolf in schapenvacht die je niet mag geloven.
Coronacircus: Kijk ook naar de mening van andere deskundigen!-Update1
Aalter: Is ‘t Kanteeltje is er wel klaar voor?
29 april 2020
Kan een politie-ambtenaar een horecazaak runnen?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.682.700
Aalter 28 april 2020.

Morsum Magnificat is tot spijt wie het benijdt nog steeds actief en heeft in Aalter, alias het "Kremlin" haar ogen en oren open, dat zint de Aalterse politiek blijkbaar niet en we worden zelfs vals beschuldigd de politie af te luisteren! Maar sommige politie inspecteurs, sorry "Eerste" politie- inspecteur die na Gent en Deinze ook in Aalter al heel wet mensen "den duvel" heeft aangedaan, gaat over de tong en die verhalen komen ook bij Morsum Magnificat terecht PC, zou door een commissaris in Aalter de hand boven het hoofd worden gehouden wat best zou kunnen, PC zou zeer goede kennis hebben van de wetten en bij het parket goed in de la liggen. 

Het Kanteelke.

‘t Kanteelke is een koffiehuis dat vlak tegen de Knokkebaan is gelegen, 't Kanteelke is een bvba op 6 juli 1993 opgericht, mag een tearoom / restaurant uitbaten, traiteurdienst verrichten, als banketbakker fungeren, ze mogen ook voedingswaren genotsmiddelen en consumptieartikelen verwerken en verkopen, verder nog een resem activiteiten tot het verkopen en verhuren van onroerende goederen. Het probleem is, dat de zaak niet erg winstgevend is, zoals blijkt uit de neergelegde balansen gepubliceerd in het staatsblad de laatste negen jaar maar liefst 29.130 euro verlies boekt! 

Eerste Politie- inspecteur bij de PZ Aalter.

Uit een publicatie in het Staatsblad van 30 maart 2009 blijkt dat Patrick Carlier sindsdien onbezoldigd niet- statutair zaakvoerder van 't Kanteeltje is geworden. We stelden aan het politiecollege de vraag of die functie en het verlies dat 't Kanteelke boekt niet compromitterend is voor een politieambtenaar, maar de voorzitter van dat College en -eeuwig?- waarnemend burgemeester Patrick Hoste -CD&V- regeerde nog niet. In artikel 134 van de Wet van 7 december 1998 op de organisatie van de geļntegreerde politie is bepaald dat een personeelslid van het operationeel kader onverenigbaar is met een ander beroep, een opdracht of een dienst, zelfs als ze onbezoldigd is, in particuliere ondernemingen met winstoogmerk, er is in dat kader ook nog een MB van 28 november 2001 en nog ministeriėle omzendbrieven tot vaststelling van opdrachten en diensten die niet verenigbaar zijn met de hoedanigheid van personeel van het operationeel kader van de geļntegreerde politie.

De niet voor het publiek afgesloten puinhoop werf, ook zonder borden dat de werf niet betreden mag worden, erg vreemd voor een zaak waarvan een in Aalter dienst doend en gevreesd politie- inspecteur niet statutair zaakvoerder is. Ondertussen is het puin en de stelling opgeruimd, een schildering zat er niet meer in.
 
Alles in orde.

Aangezien de voorzitter van het politiecollege niet reageert vragen we om uitleg bij een commissaris van de PZ Aalter waar men volgens het openbaar gerucht Carlier de hand boven het hoofd houdt, de commissaris Tim D, zegt dat alles in orde is, maar helaas gelooft deze redactie dat niet en we informeren ons verder en vragen de eventuele toelating dat de niet statutaire zaakvoerder van een horecabedrijf in de gemeente waar de politieambtenaar actief is, verenigbaar is.

Gevel hersteld.

Op 18 augustus zien we aan 't Kanteelke een "puinhoopwerf" in de zin van een losliggende voorwerpen, een niet vastgemaakte ladder, de werf is niet afgesloten en dat is wel degelijk een wettelijke verplichting. ook daarover stellen we in het kader van artikel 135.1 van de Nieuwe Gemeentewet vragen aan de immer waarnemende burgemeester Patrick Hoste, maar opnieuw geen reactie. Frappant is, dat twee dagen later de werf is opgeruimd, 't Kanteelke is er klaar voor om haar klanten binnenkort te ontvangen, het zal zoals bij vele zaken financieel goed van pas komen, zeker bij 't Kanteelke waarvan het verlies hoger is dan het eigen vermogen ...  

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund.   

Artikel 04-20-7656
Geplaatst: 10:07 29/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 11 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.