Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5782473
Laatste artikelen
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Moerbeke RABA: Was het Federaal Agentschap Nucleaire controle daar op de koffie?
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten-Update1
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Urbano Aarschot in de ban van Morsum Magnificat-Update1
01 april 2020
Personeel krijgt verbod opgelegd klachten naar buiten te brengen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.595.400
Oostende 01 april 2020.

-- Update 1 

Allerlei verhalen.

Na onderstaand artikel doen er bij Urbano allerlei verhalen de ronde, zeker is, dat sommige werknemers plotseling last hebben van geheugenverlies. Zaakvoerder Paul Dendooven zou beter, in de plaats van zijn spionnen naar onze bronnen te laten vissen, in Aarschot orde op zaken stellen, hij zou ondertussen na een rist voorvallen met diverse personeelsleden goed genoeg moeten weten wat daar aan de hand is. Het personeelsverloop bij Urbano, de heibel met ontslagen personeelsleden, het gemor via Facebook over de service en dat van ander personeel, moet de zaakvoerder niet onbekend zijn. Morsum Magnificat brengt asap een artikel in Morsum Magnificat Professioneel.     

Wederwoord.

Reeds begin maart heeft Morsum Magnificat al met de zaakvoerder contact gehad, hij kon dan eventueel zijn verhaal kwijt, maar Paul Dendooven wilde daar niet op in gaan. Iedereen die een wederwoord wenst, wat naar vorm voldoet aan de antwoordwet, krijgt dat, maar het kan dan ook zijn dat de redactie met meer bewijsmateriaal reageert en sommigen hun geheugen wat opfrist.

-- einde update 1
17:30 4/04/2020 

Motorhomes Urbano is gevestigd te Oostende maar het florerend bedrijf heeft, behalve in Oostende, ook een afdeling met showroom in Aarschot. Urbano boert sedert verschillende jaren financieel zeker niet slecht, ze hebben blijkbaar gefortuneerde klanten waarvoor Urbano qua extra -dure- en speciale uitrustingen, zoals bijvoorbeeld een roestvrijstalen brandstoftank, graag ingaat op die speciale wensen. Over een periode van acht jaar boekt Urbano toch een winst van bijna vier miljoen euro, 2012 en 2013 waren wel erg verlieslatend, maar dat kan met investeringen te maken hebben. We hebben voor de winsten geen rekening gehouden met de " pralinnekkes ". Op 23 april 2019 heeft Urbano Aarschot bezoek ontvangen van inbrekers die die inhoud van een mobilhome plunderden, Urbano wilde toen geen reactie kwijt. 

Aarschot.

In Aarschot werd een nieuwe showroom gebouwd die met veel poeha werd ingehuldigd, Urbano maakt graag indruk en daarom mochten Ben Weyts, Gwendolyn Rutten en Bert Van der Auwera op die show niet ontbreken. Urbano plaatste daarover een aftermovie promotiefilmpje op youtube, maar helaas is het niet allemaal goud wat blinkt. Sinds de zaakvoerder Paul Dendooven in Aarschot met een nieuwe CEO, een dito wind wilde laten waaien, is er ontevredenheid met medewerkers ontstaan die ondertussen bij Urbano in Aarschot met slaande deuren vertrokken, sommigen zelfs concurrent  werden. Meer wil Morsum Magnificat hier omwille van de bronbescherming niet kwijt, Urbano heeft door haar methodes een kwalijke reputatie en helaas zijn er nog veel te mensen die schrik hebben.


Gwendolyn Rutten mocht niet ontbreken op het Urbano afterparty feest en kreeg ook een mandje met geschenken toegestopt, de burgemeester moet nagaan of het klopt dat Urbano voor haar parking soms, per abuis-?- geen stuk van het openbaar domein heeft ingenomen.  

Veiligheid.

Terwijl op de website van Urbano, nu in Coronatijden, de indruk wordt gewekt, dat zij oog hebben voor veiligheid, is Urbano toch bij WASO -Arbeidsinspecteur- tegen de lamp gelopen, maar volgens sommige bronnen zou de inspecteur -A.V.- zich tijdens de rondgang onvoldoende assertief hebben opgesteld, idem dito met het keuringsorganisme TBV, dat wij bij deze redactie al vele jaren kennen, dat te soepel en erger is, TBV zou de  toepassing van artikel 201 AREI in de praktijk niet kunnen beoordelen, kabels die door metalen wanden worden doorgevoerd moeten beschermd worden. WASO heeft in ieder geval een waslijst opmerkingen geplaatst die in orde moeten worden gemaakt, onder meer over het niet aangepaste arbeidsreglement, procedure bij arbeidsongevallen, in het kader van de EDTC -Externe Dienst Technische Controle - de keuring- en indienststellingsverslagen bijbrengen, opmerkingen over brandblussers in showroom en burelen, opmerkingen over de veiligheidsstrips op de werkbrug, enzovoort.

Foto tegen de muur..

Een gesprek of een bezoek -vr de Coronamaatregelen- ziet zaakvoerder Paul Dendooven niet zitten, wanneer we mails sturen, krijgen we al snel opmerkingen dat onze mail "eigenaardig geformuleerd is", we vinden een goede relatie met de pers primordiaal, dixit Dendooven. We kunnen via mail "gerichte" vragen stellen. Uiteraard gaan wij dat, om onze bronnen te beschermen, niet doen, niet Urbano beslist of en welke vragen wij stellen. Er blijkt ondertussen in de vestiging een bericht opgehangen waarin aan personeel contactverbod wordt opgelegd met een foto erbij van de auteur van huidig artikel die ze wellicht van het internet hebben gehaald. Urbano is duidelijk in de ban van Morsum Magnificat.

Wat met de Urbano uitdrukking "Pralinnekkes" ? 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook niet financieel door de Vlaamse Regering gesteund. 
 
Artikel n: 03-20-7621
Geplaatst: 20:17 1/04/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 04 april 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.