Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5592516
Laatste artikelen
Halve Maan Diest open, politici Provincie Vlaams- Brabant op de knien
Urbano Aarschot in de ban van Morsum Magnificat.
Morsum Magnificat activiteiten in maart 2020-Correctie paginabezoekers
Europol: Belgisch onderzoek legt netwerk kindermisbruik bloot.
Metrostation Tomberg werd niet gewijzigd in "Greta Tomberg" laat MIVB weten.
Amusementsbeperkende Corona toestanden gaan drama's veroorzaken.
14 maart 2020
Als de entertaining en de spelen voor het volk wegvallen, zal de agressie toenemen
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.545.100
Aalter 14 maart 2020.

De maatregelen die de regering om de verspreiding van het Corona-virus te stoppen, neemt, zullen voor de ne wel en de andere niet terecht genomen zijn. Het feit dat het "amusement" en het gezellig -?- ver van de werkvloer samen zijn wegvalt, zal de opkropte agressie snel doen uitbarsten. De belangrijke parameter "geef het volk brood en spelen" zal wegvallen, vooral het ontbreken van sport en spel, vreet- en zuippartijen zou op zeer korte termijn kwalijke gevolgen kunnen hebben. Ook de nu reeds dramatische Staatsschuld zal drastisch toenemen, tot overmaat van ramp kan het volk, dat zogezegd op het einde van de maand de touwtjes niet meer aan elkaar kan knopen, niet meer naar verre -of minder verre- oorden op vakantie kunnen gaan. 

Wachten op familiedrama's?

Wij zijn bij deze redactie benieuwd op welke wijze en met welke methodes de politiek en de pers het volk desondanks toch tot vertier zal kunnen aanzetten, een manier zal vinden om de Staatskas toch te spijzen! Niet vergeten dat er van de -arme?- Belgen bijna zo veel op de spaarboekjes geparkeerd staat als het bedrag van de staatsschuld! Hoe zal het volk om familiedrama's te voorkomen, de komende weken geamuseerd kunnen worden? Bij deze redactie is er in ieder geval niets gewijzigd, het vermijden van contacten is hier reeds lang van toepassing, fondsen voor reizen en vertier hebben we al lang niet meer.   

Meer nieuws met enkele interessante onderwerpen volgen asap, we zijn de gazet niet en de politici maken hier de dienst niet uit. 

Artikel n: 03-20-7593
Geplaatst: 22:11 14/03/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 maart 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.