Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6019918
Laatste artikelen
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Politie BRT-Er was meer aan de hand met de veroordeelde politie-inspecteur dan de vuisten-MM-299-07
De NMBS is maar al te vaak een wansmakelijk avontuur.
14 februari 2020
Zelden verloopt de timing of de vlekkeloosheid van de rit correct af.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.473.400
Aalter 14 februari 2020. 

Steeds meer reizigers zijn ontevreden over de gang van zaken bij Infrabel waarvan de NMBS een klant is, de NMBS onder dezelfde noemer valt. Onder de ontevreden reizigers, deze redactie. Donderdag 13 februari hadden we gepland om in Aalter de trein van 08:45u. te nemen om op tijd te zijn voor de Commissie Wonen in het Vlaams Parlement. 

Altijd hetzelfde.

Net zoals dat in Leuven regelmatig voorkomt dat de biljettenautomaten niet werken, is het in Aalter telkens van hetzelfde laken een pak, alleen is er in het bekrompen Aalter maar één automatische biljettenverdeler waarvan de betaling stokt. Twee weken na elkaar hebben we dat aan het loket gemeld, op donderdag 13 februari krijgen we te horen dat de kaartlezer zal vervangen worden! Overal is het altijd hetzelfde met die automaten, als ze werken duurt de afwerking van de bewerking heel lang en we vragen ons dan ook af welke software en telefoonverbinding Infrabel, gebruikt!?

Vertraging.

We kiezen de trein van 08:45u. omdat die van 08:23u. altijd nokvol zit en reizigers als haringen in een mandje vervoerd worden, maar op 13 februari had die trein maar liefst 23 minuten vertraging, wat meteen onze planning overhoop gooide en we erg laat waren voor de Commissie Wonen.

Juk blijven dragen?

Reizigers die geen andere keuze hebben dan zich met de trein naar het werk te verplaatsen, klagen steen en been, iedereen kent het probleem, maar er is geen andere keuze dan het juk van de gammele, met haken en ogen aan mekaar geflanste Infrabel / NMBS te blijven dragen.  

Artikel n°: 02-20-7564
Geplaatst: 10:05 14/02/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.