Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227580

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter : Twee Groene pluimen uitgereikt-P1
12 januari 2020
Alles kan altijd beter maar is dan doorgaans ook dito duurder.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.392.300
Knesselare 12 januari 2020. 

MM_291_03_Groen_Aalter.pdf

Tijdens een nieuwjaarsdrink van de "Groenen" in Knesselare -voorstad van Aalter- werden, zoals blijkt uit het gewoonterecht van deze partij, "Groene pluimen" uitgereikt. Bij het Vlaams Belang in Antwerpen reikten ze een "Gouden Brabo" uit, dit om het verschil tussen links en rechts te duiden. Politiek gezien hebben de Groenen tijdens de laatste verkiezingen in mei 2019 geen pluimen verloren, integendeel, dat hebben ze deels te danken aan de ondertussen uiteen gevallen klimaatactivisten. In Aalter kregen IGEPA en beMatrix beiden een Groene Pluim waarover we het later -we zijn de gazet niet- als we er meer over te weten zijn gekomen, wellicht nog meer brengen.

Groener beter?

De voorzitter van Groen Aalter, Femke Deroo, opende voor een vijftigtal aanwezigen de nieuwjaarsreceptie met " het zal ondertussen duidelijk zijn, dat de Groene partij-en- in de strijd voor het behoud van onze planeet meer dan ooit echt nodig zijn en de strijd voor de gelijkwaardigheid en de gelijke rechten voor alle mensen ", we maken hier bij deze redactie de bedenking of de spreker wel heel goed beseft wat deze zin in de praktijk wel betekent. Na Femke Deroo mocht Mieke Schauvliege, Groen gemeenteraadslid te Aalter en Petra Desutter Europees Parlementslid, de aanwezigen toespreken. We brengen hierover in Morsum Magnificat 291-03 een kort verslag met zoals naar gewoonte, onze eigen commentaren -art. 23 Grondwet- te brengen. 

Petra beschermt werknemers tegen schadelijke stoffen.

Aangezien Europarlementslid Desutter een intelligente politica is, heeft Morsum Magnificat haar over onderwerpen in de bescherming van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en de gevaren van de radioactieve stralingen en besmettingen kunnen spreken. Die onderwerpen werden in het verleden door Europarlementslid Bart Staes nooit ernstig genomen. We hebben ondertussen aan Petra, zoals afgesproken, al bewijsmateriaal gestuurd dat er op Europees niveau ten opzichte van het FANC, nog werk aan de winkel is. Het FANC, onze zogenaamde nucleaire waakhond, heeft knowhow onder meer bij AVN moeten weghalen om die specialisten in BelV onder te brengen, een black box binnen het FANC waarin Parlementsleden niet voldoende inzage hebben zodat de stinkende nucleaire potjes gesloten kunnen blijven. 

De groene ploeg tijdens de nieuwjaarsreceptie in "De Litanie" te Knesselare.

Meer en meer foto's volgt nog, we zijn de gazet niet en we worden ook door de "Groenen" niet financieel ondersteund. 

Artikel n: 12-19-7544
Geplaatst: 18:30 12/01/2020

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 14 januari 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.