Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227924

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Een nieuwe jaartelling en een nieuw decennium.
01 januari 2020
Morsum Magnificat gaat haar koers dit jaar ook niet wijzigen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.353.700
Aalter 01 januari 2020. 

                                     Morsum Magnificat noteerde in december 2019 exact 99.800 paginabezoekers 

In de maand december 2019 zijn er net geen 100.000 bezoekers - 99.800 -, de website komen bezoeken, allemaal gratis, enkelen hebben in december mede het verzenden van de kerstkaarten een financieel steuntje verleend, dat helpt ons om een deeltje van onze kosten de betalen. De werking van de redactie is verre van een financieel succes, toch blijft Morsum Magnificat zo lang het mogelijk is, zonder enige subsidie of publiciteit, bestaan erger, we blijven sommigen die ons om raad en daad vragen toch nog bijstaan, maar we gaan dat in 2020 nog meer moeten beperken.

Morsum Magnificat bestaat 37 jaar.

Morsum Magnificat is in 1983 door wijlen Rinus Hellemons, PA0BFN, als een tijdschrift voor Morse liefhebbers opgericht, de huidige hoofdredacteur ON4CW, ex NATO marconist NO4842, was er in 1983 al bij. In 1998 heeft de huidige hoofdredacteur Morsum Magnificat overgenomen en enkele jaren later omgevormd tot Morsum Magnificat Professioneel, radioamateurs, échte radiotelegrafisten zijn immers een uitstervend ras, of ze haken zelfs voordien af zoals ON4IM. Anderen worden geboycot omdat ze geen antennes mogen plaatsen zoals de hoofdredacteur ON4CW, waarvan de opstelling van een antenne door de politie van Aalter na klacht een Proces Verbaal werd aangemeten. Van de Aalterse radioamateurs moeten we geen hulp verwachten. De verhuurder maakt ons in Aalter het leven zuur omdat hij na één week dat de huurders het pand te hadden betrokken, al beoogt dat ze vertrekken, de reden daarvan weten we nog steeds niet, wel dat het pand verschillende gebreken vertoont.

Nieuwe actie LS.

Morsum Magnificat herstart in 2020 in Aalter ook haar actie gevaarlijke laagspanningsnetten. Aalter puilt, ondanks het "KB Verbeeck" van 24 maart 2003, nog uit van de gevaarlijke en onwettige aftakkingen, de eerste in de Cijnsstraat werd al in beeld gebracht. 

Morsum Magnificat zet zoals de klassieke pers niet aan tot vertier.

Ondanks de vele vijandige geesten die hier hun ogen gratis komen spoelen, wensen wij iedereen een gezond nieuw jaar. Morsum Magnificat heeft zich niet door het systeem en de klassieke pers tot disproportioneel feesten en dito vertier laten meeslepen.  

Burgemeesters.

Wat de houding tot burgemeesters betreft - uitzonderingen niet meegeteld - mogen deze witteboordencriminelen wat Morsum Magnificat betreft niet op hun twee oren slapen, wij zijn de gazet of de Vrt niet die niet aflatend burgemeesters pamperen. Burgemeesters sluiten uit eigen politiek belang - macht en geld - de ogen voor strafbare feiten, zoals het gevaarlijke openbare elektrische net en niet toezien op bouwovertredingen, het verhuren van panden die feitelijk ongeschikt- of erger die onbewoonbaar zijn. Politieke vrienden bevoordelen en anderen benadelen.      

Artikel n°: 01-20-7537
Geplaatst: 10:38 1/01/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 01 januari 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.