Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5917151
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Infrabel / NMBS reageren niet op te moeilijke vragen van Morsum Magnificat.
05 december 2019
Er was een tijd dat Thomas Baeken als journalist wel met Morsum Magnificat praatte. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.266.000
Begijnendijk 05 december 2019.  

Met ons bericht van 4 december 2019 brachten we het nieuws dat er weer problemen waren met de spoorwegovergang aan de Mechelbaan in Begijnendijk, volgens informatie reeds drie dagen op een rij. In dat artikel hebben we ook een link gelegd naar de rist artikels over de problemen met die spoorwegovergang, NMBS en Infrabel en dan hebben we het nog niet gehad over de door Infrabel veroorzaakte schade aan privé eigendommen van bewoners die, om schadeloos te worden gesteld, een advocaat onder de arm dienden te nemen.

Geen informatie.

Het stoort deze redactie dat Thomas Baeken onlangs door zijn ex collega's journalisten als beste communicatieman werd gelauwerd, mocht Thomas Baeken geen gewezen journalist van VTM zijn geweest, dan zouden we dat hier bij Morsum Magnificat nog kunnen pruimen. Toen Thomas nog -tegen zijn goesting- als journalist de kost diende te verdienen bij VTM, praatte hij nog wel met Morsum Magnificat en beklaagde zich over het feit dat hij op de baan werd gestuurd om een reportage te maken over "bottekes" pffff, klonk het toen. Thomas had bij VTM een onderhoud met de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, onder meer over de niet conforme elektrische netten, er was die periode zelfs een gemoedelijke sfeer tussen journalist Baeken en Morsum Magnificat, Thomas zou uitnodigen voor een ....vegetarische maaltijd, maar die belofte is hij nooit nagekomen. Morsum Magnificat maakte toen de pronostiek dat Thomas Baeken -zoals nog anderen- niet op zijn plaats zat bij VTM en er niet lang zou blijven, Morsum Magnificat kreeg gelijk, Baeken vertrok naar Infrabel.

Te moeilijke vragen.

Het is alom bekend dat Morsum Magnificat moeilijke vragen stelt en het systeem het niet kan velen dat ze onze pen niet kunnen vasthouden. Pers, Politiek en Justitie is één pot nat, tegenwoordig kiezen parketten woonst op de redactie van VTM. Het is ongezien hoe VTM informatie krijgt, met de WPR -autowegenpolitie- mee op patrouille mag en kennis mag nemen van allerlei zaken die niet door de beugel kunnen waarmee de betrokken burgers zomaar geconfronteerd worden.    


Er waren ook problemen met de slagbomen, rood licht, maar slagbomen open. 

Artikel n°: 11-19-7516
Geplaatst: 13:24 5/12/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.