Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6019926
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Vlaams Belang levert voor een goed doel een Vlaamse identiteitskaart af-Update1
28 november 2019
Bob De Brabandere herhaalt de stunt van het Vlaams Belang uit januari 2008.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.248.600
Aalter, 28 november 2019.

-- Update 1.
Hommeles in de gazetten.

Bij de organisatie Boven de Wolken aan wie de opbrengsten van de Vlaamse identiteitskaart ten goede zou komen, blijkt men niet gelukkig te zijn met de politieke keuze van de actie van Bob De Brabandere. De gazetten HLN en HN en de Vrt hebben al volop commentaar gegeven. Niemand verwees naar de Vlaamse Identiteitskaartenactie van het Vlaams Belang in 2008 toen Leterme en Di Rupo op de korrel werden genomen.

-- einde update 1 9:42 29/11/2019 

Het is weer zo ver, de Warmste Week moet er weer voor zorgen dat het -zwarte?- geld uit de zakken van het volk wordt gehaald en we stellen vast dat het werkt, het geld zal weer met behulp van de klassieke pers, uit de zakken van het persgeile volk gehaald worden, de failliete staatskas zal weer wat ruimte krijgen. Frappant is wel dat nu ook het Vlaams Belang op de warmste week kar springt en wel met een item die ze in januari 2008 al een keer hebben gebruikt.

Vlaamse identiteitskaarten.

Het Vlaams Belang speelt nu ook in op het feit dat -volgens eigen zeggen- Vlaanderen zich van zijn beste kant laat zien!
Bob De Brabandere :  "Deze is vandaag sterker dan ooit aanwezig bij de bevolking, getuige de vele acties ten voordele van De Warmste Week. Vlaams Belang verkoopt Vlaamse identiteitskaarten en schenkt de opbrengst ervan aan de vzw ‘Boven De Wolken’", einde citaat. Wie interesse heeft, meer informatie, of een identiteitskaart wil aanvragen kan dat via https://www.vlaamsbelang.org/dewarmsteweek/

Vlaams Belang 3 januari 2008 

Herhaling van actie in 2008.

Dat deze actie, nu de spanningen tussen Vlaanderen en Wallonië door de houding van Magnette stijgen, er komt, is misschien niet toevallig. Het Vlaams Belang heeft in januari 2008 een gelijkaardige actie gevoerd. La Dernière Heure adviseerde toen haar lezers, teneinde het initiatief te doen mislukken, om massaal Vlaamse identiteitskaarten te bestellen in de hoop dat het Vlaams Belang ze niet zou kunnen leveren! 

Artikel n°: 11-19-7511
Geplaatst: 12:20 28/11/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 29 november 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.