Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6019867
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Telenet bluft met de "Grote netwerf" maar details bewijzen onprofessioneel werk-MM-289-05
28 november 2019
Morsum Magnificat legt weer verdoken kunst en vliegwerk van Telenet bloot.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.245.300
Aalter, 28 november 2019.

Voor alle duidelijkheid : Jawel Morsum Magnificat is betrokken partij, zouden wij dat dan niet publiek mogen maken, wie of welke wet zegt dat? 

MM_289_05_Telenet_Aalter.pdf

Morsum Magnificat kan over het "kunst en vliegwerk" van Telenet met kennis van zaken schrijven, in een andere hoedanigheid hebben wij reeds begin de jaren zeventig heel wat reparaties aan de 300MHz  kabelnetten in opdracht van Intercom Distributie Noord uitgevoerd. Vervolgens de ombouw naar 450 MHz en 600 MHz. Morsum Magnificat heeft het over bewezen technische prestaties over een periode van veertig jaar. Voor die prestaties werden diverse erkenningen ontvangen, onder meer voor het in 1979 bouwen van de antennes op de watertoren Mechelen Zuid. Feit is dat technische rechtlijnigheid en zin voor veiligheid heel veel roet in de carrière van de hoofdredacteur hebben gestrooid. Wie integer is met voldoende technische kennis moet daarvoor in dit land eigenaardig genoeg een zware tol betalen, corruptie en incompetentie blijken te renderen. In oktober 1998 betaalde Electrabel voor de competentie van de auteur van dit artikel meer dan 17 miljoen BF 


De labowagen met nummerplaat SBZ.950 die Electrabel voor de werken op haar "Primaire" en "Distributienetten" ter beschikking stelde van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat. Herstelling van versterkers kon in de labowagen gebeuren, netwerk Analyzer Rhode & Schwarz - uiterst links op de foto - en alle andere meetapparatuur was daarvoor aanwezig. De inrichting van de bestelauto gebeurde toen nog bij Heroma in Merelbeke.


Telenet anno 2019.

Bij de verhuis naar het Aalter waar de Tsjeven het voor het zeggen hebben, kunnen we opnieuw het verdoken onprofessioneel werk van Telenet bloot leggen. Het gaat hier over een RG6 coaxiale kabel die minstens dertig jaar oud is. Er is een stuk RG11 te zien die is losgekoppeld en niet meer in gebruik is, het vermoeden bestaat hierin, dat de RG11 om één of andere reden defect is en door een veel te lange RG6 werd vervangen. Coaxiale kabels die hoogfrequent signalen transporteren moet zo kort mogelijk gehouden worden, hier maakt Telenet er een "bobijntje" van, een blunder van formaat. Bovendien werd de RG6 kabel her en der met een tywraps aan de buizen van de centrale verwarming vastgemaakt, opnieuw een flagrante schending van de regels van goed vakmanschap.


Onbetwistbare incompetentie van Telenet en haar aangestelde aannemer, hier worden alle regels van goed vakmanschap van de behandeling van hoogfrequent kabels met de voeten getreden.

Artikel n°: 11-19-7510
Geplaatst: 12:20 28/11/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 01 december 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.