Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789359
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Infrabel en haar dochtermaatschappij faalde weer in het vervoer van hun klanten.
21 november 2019
Slecht werkende rem zet trein richting Brussel klem net voorbij station Aalter. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.216.300
Aalter, 21 november 2019. 

Honderden reizigers die hedenmorgen met de trein van 08:22u. vanuit Aalter, waaronder deze redactie, richting Gent, Brussel en verder naar Genk hoopten te sporen, werden nog maar eens een keer teleurgesteld. Al meteen na het vertrek in Aalter verliep het met horten en stoten, dat herhaalde zich een drietal keer, waarna het gevaarte enkele kilometers buiten het station van Aalter richting Gent, stopte. 

Terug naar Aalter.

Om het euvel op te sporen moest men, volgens de begeleider, een remtest uitvoeren -als we dat niet geloven maken ze ons wel iets anders wijs- en diende iemand het volledige treinstel van voor naar achter en terug af te stappen. Uiteindelijk kregen de passagiers de boodschap dat verder rijden niet kon. Het lukte dus niet om verder te rijden, maar terugkeren naar Aalter kon blijkbaar wel?! Morsum Magnificat stelt daarover een vraag aan de "Super" woordvoerder en gewezen VTM journalist -waar hij zich destijds niet goed voelde- Thomas Baeken die onlangs als de beste woordvoerder werd verkozen!


Foto van knoeiwerk anno november 2019 van Infrabel/NMBS. Het is zoals hun embleem het voorstelt en blijft met een "B" van "Bende". Je moet echt niet fier zijn om er te werken of woordvoerder van te zijn. Morsum Magnificat ziet hier alvast drie professionele fouten....

Terugbetalen.

Uiteraard willen passagiers hun ticket terugbetaald zien, maar wie zijn geld voor deze rit wil terugkrijgen moet eerst een formulier invullen, het bewijsmateriaal afleveren, zijn EID laten inlezen en dan maar afwachten wanneer het logge beest zal terugbetalen! Het hele systeem van Infrabel en alles wat er mee verbonden is, moet uitgegomd en opnieuw getekend worden zoals ook Bpost en nog enkele andere van dergelijke diensten die verziekt zijn door de socialisten die er decennia hun kiesvee dumpte en waar incompetentie en corruptie welig tierde en nog tiert.

De defecte trein om 08:22u. in Aalter en er terug om 10:04u. Morsum Magnificat kon haar aanwezigheid in de Commissie Wonen vergeten, Infrabel / NMBS en hun gammele infrastructuur hebben het verknald. 

Artikel n: 11-19-7505
Geplaatst: 15:02 21/11/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 21 november 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.