Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789447
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Vlaams Belang : Tom Van Grieken als enige kandidaat herverkozen-MM-289-03
17 november 2019
Voorzittersverkiezingen lieten Eventhall van het decadente Docks Bruxsel nokvol lopen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.240.400
Brussel, 17 november 2019. 

MM_289_03_Vlaams_Belang_Tom.pdf

Zaterdag 16 november 2019 organiseerde het Vlaams Belang vanaf twee uur in de namiddag in Docks Bruxsel haar voorzittersverkiezing. Aangezien er zich maar één iemand kandidaat had gesteld, was de uitslag dan ook op voorhand bekend. Het duurde tot ruim zes uur vooraleer Filip De Man de uitslag bekend maakte, Tom Van Grieken kreeg 97,4% van de stemmen achter zijn naam. In een promotiefilmpje door de partij zelf gemaakt, scharen alle afdelingen van het Vlaams Belang zich achter Van Grieken, ook de Antwerpse afdeling met Filip De Winter op kop, is het roerend eens met "Kapitein" Tom Van Grieken die als jobstudent bij het Vlaams Belang is begonnen en zelfs degene die hem bij het Vlaams Belang in dienst heeft genomen -Yves Buysse- voorbij gestoken heeft.

Op de goede weg.

In zijn toespraak deelde Klaas Slootmans mede dat de relatie met sommige journalisten aan de beterhand is en er zelfs afspraken mee gemaakt kunnen worden! Alhoewel Slootmans, die ondertussen zelf Volksvertegenwoordiger is, geen namen noemde, werd duidelijk VTM bedoeld met Jan De Meulemeester en mogelijk ook Dirk Van den Bogaert. Vlaams Belang scoort tegenwoordig zeer goed bij VTM en is dus goed op weg om het systeem "pers, politiek en justitie" één pot nat, te vervoegen. Met de keuze van Dockx Bruxsel gaat het Vlaams Belang VOKA achterna  die ook voor Dockx Bruxsel koos en Koning Filip kon strikken, dat zal het Vlaams Belang niet lukken.

Danny Verstraeten VTM.

Tom Van Grieken was zondag opnieuw bij VTM te gast bij Danny Verstraeten die wellicht het Vlaams Belang niet ongenegen is, de ouders van zijn vrouw Anne B, hadden immers op de Turnhoutsebaan in Borgerhout een winkel en zijn er onder meer wegens de opkomst van de vreemdelingen in Borgerhout mee gestopt. 

Morsum Magnificat werkt niet voor het Vlaams Belang.

Dirk Van den Bogaert denkt, omdat hij Morsum Magnificat bij evenementen van het Vlaams Belang ziet, dat Morsum Magnificat voor het Vlaams Belang zou werken, pfff. Hier het bewijs hoe pover het gesteld is met de knowhow van de beroepsjournalisten over het doen en laten van Morsum Magnificat. Het moet blijken dat de beroepsjournalisten -VVJ/AVBB- bij de persdienst van het Vlaams Parlement proberen om Morsum Magnificat daar als pers te laten weren! We komen daar nog op terug.

Albert en Carine van SOS Democratie tijdens deze voorzittersverkiezing in Docks Brucsel

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden niet financieel gesteund, ook niet door het Vlaams Belang.

Artikel n°: 10-19-7499
Geplaatst: 13:59 17/11/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 26 november 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.