Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506695
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Meldert : Wie zuivert GAW Nedermolen van kwalen?-Update2
18 september 2019
Gebreken worden door herhaling chronisch, definitieve oplevering in zicht?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.059.700.
Aalst, 18 september 2019.

-- Update 2

De firma Evisp -die de centrale verwarming aanlegde- heeft een technicus gestuurd en de Wilo regenwater pompinstallatie tijdelijk buiten dienst gesteld en tot wanneer de Wilo installatie is hersteld, overgeschakeld op leidingwater.

-- einde update 2 20
:20 21/09/201

-- Update 1
Weer problemen met technische installaties.

Heden morgen heeft de pompinstallatie van het regenwater het laten afweten, daardoor kunnen de toiletten niet worden doorgespoeld. Van de professionele installatie van de firma Wilo heeft de pomp/motor het laten afweten en aan de reuk in de omgeving lijkt het er verdacht veel op dat de windingen van de motor verbrand zijn, de smeltveiligheid heeft in ieder geval gewerkt. Er blijkt voor deze installatie geen onderhoudscontract te zijn afgesloten, dat zal voor De Syndic tot wanneer het gebouw is opgeleverd, ook niet mogelijk zijn.

-- einde update 1 11:32 19/09/2019   

Alhoewel de grote warmte in de gangen van de residentie GAW Nedermolen sinds de recente zoveelste ingreep van de firma Evisp die de installatie heeft aangelegd, met enkele graden is gezakt, blijft de energieafrekening een zorgenkind. Bij de firma Evisp zijn ze op de hoogte, maar daar verwijst men naar het feit dat zij volgens het lastenboek hebben gewerkt. 

Brandalarm.

Op 12 september was er tegen het middaguur alweer een brandalarm, dat was ook op 22 augustus om zeven uur 's morgens het geval, welke firma het brandalarm heeft geïnstalleerd en gekeurd is niet zomaar te achterhalen. Tijdens het vroege alarm van 22 augustus was er niemand in de wandelgangen te zien. Gedurende onze bijna drie maanden durende bewoning is er, voor zover ons bekend, ook geen enkele gebruikelijke brandoefening geweest. De rondgang voor oplevering op 6 september 2019 zou slechts één opmerking - niet werken van een noodverlichting- hebben opgeleverd!? Foto EVER

Lift geblokkeerd.

Recent zat er ook weer een bejaard persoon gedurende een uur in de geblokkeerde kleine lift opgesloten. De technicus diende vanuit Gent naar Meldert te komen en dat is binnen de voorziene tijd, zegt men bij de firma Verolift. Voor meer uitleg verwijst de firma naar De Syndicus die niet reageert, nogal wiedes. De Syndic zien we hier nooit, zegt de zorgverlener die tegen einde september ook al is opgezegd. Wie gaat de GAW Nedermolen van alle kwalen genezen?  

Whiteboard in de ondergrondse parking waar bewoners over de aanleg Petanquepiste communiceren.

Communicatie.

De sfeer in de GWW Nedermolen is dusdanig "goed" dat er gecommuniceerd wordt via een whiteboard waar bewoners met een viltstift hun mening over de aanleg van een Petanquepiste kunnen ventileren, of daar verder gevolg aan gegeven wordt is natuurlijk een andere vraag. Bewijs daarvan is de gebrekkige "open" communicatie over de gemeenschappelijke belangen en interesses van de bewoners die minstens in twee kampen worden getrokken, die van de VME  -eigenaars- en de VZW van de businessfamilie die de zorgverlener levert -dat einde september afloopt- en de brasserie uitbaat. 

Deur sas tussen waslokaal en garage systematisch met brandblusapparaat geblokkeerd.

Verluchtingsprobleem was- en drooglokaal.

Ook het verluchtingsprobleem van het was- en drooglokaal lijkt nog altijd niet opgelost. Drogen op een droogrek op het terras van het appartement is verboden maar de brandvrije deur van het lokaal blokkeren met een brandblusapparaat als de droogtrommel in werking is, is geen probleem, dat is telkens er wordt gewassen of gedroogd een feit. Recent was er in het kader van de definitieve aanvaarding een rondgang, er zou maar één opmerking zijn geweest en dat over een noodverlichting die niet zou werken, hoe dan ook is de definitieve oplevering en de aflevering van een keuringsverslag van het algemeen laagspanningsbord nog steeds geen feit. Agentschap Zorg en Gezondheid staat er bij en kijkt er naar.  

Artikel n°: 09-19-7465
Geplaatst: 19:36 18/09/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 21 september 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.