Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5437650
Laatste artikelen
Beroepsjournalisten spreken over "Pers en Politiek "-P2
Commissie Wonen over voorstel van Decreet rond inkomen vervangende tegemoetkoming-IVT-
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Vlaams Belang trapt in Gent haar politiek oppositie werkjaar af-MM-287-03
14 september 2019
Eerste nationaal evenement na stembusslag van 26 mei 2019.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.034.000.
Gent, 14 september 2019.  


Bij de laatste verkiezingen gaf de Vlaamse kiezer een duidelijk signaal aan de traditionele regerende partijen, zonder veel resultaat echter want ondanks de kiesuitslagen zal de komende regering van het zelfde laken een pak zijn als de vorige, dus nieuwe wijn in oude vaten. Het Vlaams Belang heeft met stoere taal en preken voor eigen kerk, de spierballen doen rollen maar of het van het Vlaams Belang ook geen nieuwe wijn in oude vaten zal worden, moeten we nog afwachten.


Voor dit medium en journaliste -VTM- gaan ze plat op de buik en lopen ze de benen van onder hun lijf, staan partijgenoten met smartphone rond het interview te filmen. Met het totaal onafhankelijke Morsum Magnificat is het Vlaams Belang uiterst gereserveerd. 

Strijdmeeting.

Volkomen onterecht werd Vlaams Belang uitgesloten van regeringsdeelname en de schreeuw om verandering van de Vlaamse kiezer zal -weer- genegeerd worden, iets wat het Vlaams Belang, te horen aan de taal tijdens de Nationale strijdmeeting, niet zonder slag of stoot zal toelaten. Vrijdag 13 september 2019 organiseerde het Vlaams Belang in de Artcube in Gent, een strijdmeeting waarop 1000 "strijders" verwacht werden en zeker ook aanwezig waren. Chris Janssens, Barbara Pas en partijvoorzitter Tom Van Grieken voerden het woord. 

Of het Vlaams Belang met Tom Van Grieken echt het enige alternatief is, zal vooraleer we dat weten, wellicht nog jaren duren.

Woonproblematiek.

Morsum Magnificat herinnerde grootmeester Gerolf Annemans aan de tijdens de familiedag van 22 april 2019 te Bokrijk gedane beloften aangaande de woonproblematiek, een onderwerp waar tienduizenden Vlamingen dagelijks mee geconfronteerd worden. Buiten de preken voor eigen kerk heeft Chris Janssens een antwoord gegeven op onze vragen, het Vlaams Belang zal in de Commissie Wonen een vertegenwoordiger krijgen, wie is nog niet geweten.

De ruimte binnen het Artcube complex liep voor deze meeting inderdaad vol.

Naast de schoenen lopen.

Morsum Magnificat stelt nu reeds vast dat sommigen van het Vlaams Belang nu reeds naast de schoenen gaan lopen, dat is het geval met Steven Creyelman, die jaren via Webbreezer Solutions de audio / videoreportages van het Vlaams Belang mocht verzekeren, maar in september 2017 ontslag nam bij dat overigens, qua resultaat, niet veel voorstellend bedrijf, maar geen nood, als een bedrijf niet goed scoort kan je het nog altijd in de politiek wagen. Creyelman scoorde in Buggenhout en kan nu met een grote Duitse auto uitpakken, het is dan toch voor de poen dat Creyelman het doet?



Barbara Pas trok in haar speech te Gent een parallel tussen het Belgische zinkende schip en de Titanic.

Meer volgt asap, wij zijn de gazet niet en worden ook door niemand financieel ondersteund, ook niet door het Vlaams Belang waarvan de perswoordvoerder zelfs niet met ons praat!    

Artikel n : 09-19-7459
Geplaatst : 11:52 14/09/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 15 september 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.