Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5437636
Laatste artikelen
Beroepsjournalisten spreken over "Pers en Politiek "-P2
Commissie Wonen over voorstel van Decreet rond inkomen vervangende tegemoetkoming-IVT-
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Mars op Brussel zal er, net zoals destijds de Mars op Laken, niet komen.
13 september 2019
Hoe lang zal dit land nog op de corruptie, de incompetentie en het machtsmisbruik kunnen teren?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.031.400.
Aalst, 13 september 2019.  

De "Mars op Brussel" zal er niet komen, t extreem rechtse elementen zouden er voor zorgen dat de veiligheid niet zou kunnen gewaarborgd worden. In het Frans zou men over zo'n beslissing zeggen, "les excuses sont faites pour s'en servir, alsof het in Brussel  z veilig is? Voor de lezers en gratis ogenspoelers van Morsum Magnificat verwijzen wij naar een artikel van 20 december 2007, ook toen werd geen toelating voor een "Mars op Laken" gegeven, toen was er geen sprake van extreemrechtse elementen zoals deze waarvoor vandaag weigeringsgronden worden ingeroepen. Belgi is geen democratie maar een verkapte dictatuur waar vrijheid van mening voor "ja"" knikkers geen probleem is. 

1500 Netto.

De professor van toen, blijkt zich nu, twaalf jaar later, voor het linkse PVDA op te komen en steunt de petitie 1500 netto. Wie zou er nu, die een klein pensioentje krijgt -zoals uw hoofdredacteur- niet stemmen voor die 1500 euro? Alleen zal de investering die daarvoor nodig is, ergens anders wel uit belastingen worden gend. Luc, we zijn toch niet naef, of toch?

De Vlamingen.

Vier miljoen Walen onder "Elio" hebben weer aangetoond dat zij de zes miljoen Vlamingen de baas kunnen blijven, de reden daarvan is heel eenvoudig, Walen feesten en gaan als ze te veel "Pkt" op hebben met mekaar op de vuist, maar als ze naar buiten komen trekken ze aan hetzelfde zeel! Vlamingen zijn huichelaars, gaan ook op de vuist, maar in plaats van als n naar buiten te komen, steken ze mekaar een mes in de rug! 

Artikel n : 09-19-7457
Geplaatst : 12:59 13/09/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.