Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5419741
Laatste artikelen
Beroepsjournalisten spreken over "Pers en Politiek "-P1
Commissie Wonen over voorstel van Decreet rond inkomen vervangende tegemoetkoming-IVT-
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Gasontploffing in Wilrijk en de klassieke pers-update2
04 september 2019
Waar blijven de kritische vragen van de lijkenpikkers van de klassieke pers?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.012.000.
Wilrijk, 04 september 2019.

Wie zijn de "lijkenpikkers".

Als gevolg van de ontploffing zou volgens een in de gazet opgevoerd persoon een glazenmaker publiciteit in de brievenbussen gedeponeerd hebben, die persoon bestempelde dat als lijkenpikkerij! Een bedrijf mag in zo'n gevallen, als zijn publiciteit een uitgever vermeld, gerust reclame maken, de grootste lijkenpikkers zijn deze van de klassieke pers die van de situatie -zoals altijd- misbruik maken en mensen bij een dergelijke situatie dingen laten zeggen en doen waar deze achteraf spijt van hebben, de pers dat zijn pas de chte lijkenpikkers.

-- einde update 2 21:04 5/09/2019

-- Update 1

Ook teller elektriciteit vervangen, waarom?

Ongelooflijk dat de klassieke pers en VTM erin slaagt om sukkelaars / slachtoffers op hun ziekbed vr de camera de halen. Straf dat het ziekenhuis dat allemaal toelaat, persgeil tot en met. Dat het slachtoffer verklaarde dat de elektriciteit meter van de DNB k werd vervangen, valt blijkbaar de grote-?- journalisten van VTM niet op! Het is niet omdat er buiten een gaslek is dat binnen de facto ook de elektriciteit meter zou moeten vervangen worden, die twee hebben niets met elkaar te maken. Het is duidelijk dat voor zeer belangrijke zaken weer de ogen wordt gesloten.

Verzekering.

De verzekeraar van Fluvius is, behoudens onze vergissing, nog steeds Ethias, Fluvius zou voor de polis BA zo'n tien miljoen euro premie betalen en hebben per schadegeval honderdduizend euro franchise! Is er onder "het volk" iemand die snapt wat er zal gedaan worden om Fluvius, met een door politici doorspekte Raad van Bestuur, uit de wind te kunnen  zetten. Zal er cht een onderzoek komen?  De klassieke pers moet  niet gevreesd worden  dat die er hun neus gaan in steken, het  zijn immers  waterdragers van het systeem die de pen van de politiek en justitie hanteren.

-- einde update 1 7:40 5/09/2019

De klassieke pers mocht weer dicht bij de perimeter komen en zich laten inlepelen dat er op het ogenblik van de ontploffing geen werken aan de gang waren, pfff. Er werden einde augustus wl werken uitgevoerd, zelfs nog een aansluiting ervan en natuurlijk -sic- was met het vervangen van die aftakking alles ok! Wil Fluvius zeggen wie de aansluiting vervangen heeft, zij zelf, of een aannemer en welke aannemer het was die persoon -van die aannemer- wel daartoe geaccrediteerd is en werden de voorschriften van de ATEX wel gerespecteerd?

Parket.

Wat kent het Parket van die technische zaken? De Expert, wie is dat en is die wel onafhankelijk? Wie zegt dat alles in orde was, Fluvius? Zijn zij soms geen Rechter en partij? Wie zetelt in hun Raad van Bestuur? Een rist politici? Wie zijn de administratieve bazen van brandweer en politie, weer die politici?!

Mineco.

In de gazetten is er ook geen sprake van de FOD Economie, het vroegere MINECO dat voor die materie bevoegd is maar nog nooit haar verantwoordelijkheid heeft opgenomen op het gebied van hoog toezicht op de conformiteit van elektrische- en gasinstallaties en dat zal hier niet anders zijn. Ook de controle op de verdelers DNB is n grote -politieke- farce, zo voldoet GEEN ENKELE woning aan artikel 125.02.2. De Algemene Directie Energie van de FOD Economie heeft ter zake nog nooit haar verantwoordelijkheid genomen en iedereen, k justitie, staat er bij en kijkt er naar, vele Experts zijn niet onafhankelijk en hanteren al te vaak de pen van hun broodheren en draaien mee in het corrupte systeem.

Meer volgt, we zijn de gazet niet.  
 
Artikel n : 09-19-7452
Geplaatst :  12:27 4/09/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 05 september 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.