Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227650

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Meldert : Brandalarm in de assistentiewoningen van residentie Nedermolen-Update1
22 augustus 2019
Om zeven uur 's morgens loeide gedurende vijf minuten de sirene op de eerste verdieping
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.989.700
Meldert, 22 augustus 2019.

--- Update 1.

We zijn 27 augustus 's morgens, acht uur, en het belooft een warme dag te worden. Buiten is het twintig graden, maar in de gang op de 1e verdieping van de GAW Nedermolen, assistentiewoningen voor 65+ en hulp behoevenden, is het 27,6 -foto inzet -, airco is er niet. In de serviceflats zal het vandaag dertig graden worden! De reclame die via een flyer wordt gemaakt laat uitschijnen dat het de hemel op aarde moet zijn, maar schijn bedriegt.


Acht uur 's morgens buiten 20 en 27,6 in de gang ... de VME zoekt koortsachtig naar energieverliezen .....

Intimidatie door advocaat.

Wanneer we de flyer die over deze residentie wordt uitgegeven, bekijken, folder die geen verantwoordelijke uitgever draagt - art. 299 Strafwet lijkt het grote luxe, maar de dierenweide, de moestuintjes of de petanquebaan zijn er niet, de gezelligheid van de brasserie beperkt zich tot de vriendenkring van de uitbater waardoor de gezelligheid tot dat select clubje beperkt blijft. Omdat er vragen werden gesteld over de flyer stuurt men ons een advocaat op de hielen, edoch antwoorden op onze vragen, onder meer wie de verantwoordelijke uitgever van de flyer is, krijgen we niet. Het opgegeven internetcontact www.seniorenflat.be werkt evenmin, officieel is er dus niet geweten wie de verantwoordelijke uitgever is van de flyer die bovendien misleidende informatie bevat

We komen er asap op terug, we zijn de gazet niet.

--- Einde update 1 9:02 27/08/2019

Het is buiten 12 en binnen in de gang op de eerste verdieping van de residentie Nedermolen is het 26,3. Om zeven uur 's morgens gaat het brandalarm in die gang af. Bewoners klagen dat het te warm is in residentie Nedermolen die 43 assistentiewoningen telt, het zouden er 45 moeten zijn maar er werden, tegen de regels van de basisakte in, appartementen samengevoegd. Het brandalarm duurde vijf minuten en voor zover bekend was er geen brand, zeker niet op de eerste verdieping waar het alarm is afgegaan.Buiten 12 binnen in de gang al 26,3 als het straks buiten 30 wordt is het binnen Nedermolen puffen en zweten, het Agentschap Zorg en Gezondheid staat er bij en kijkt er naar. Het is in de gangen van deze assistentiewoningen veel te warm.

Caloriemeters.

Er is met de definitieve oplevering van het gebouw een en ander aan de hand, men zoekt onder meer naar energieverliezen en die zijn er wel degelijk, zo werden caloriemeters, niet of verkeerd geplaatst. Er is over de energierekening grote heibel binnen Nedermolen, het laatste is daarover nog niet gezegd.   

Meer volgt, we zijn de gazet niet.  

Artikel n : 08-19-7444
Geplaatst : 7:59 22/08/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 31 augustus 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.