Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227745

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
13 augustus 2019
Inkomdeur wagenwijd openlaten is aanleiding tot diefstal en aanfluiting diefstalpreventie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.962.800
Meldert, 13 augustus 2019.

-- Update 2
Ondertussen zijn de plastic bakken terug van weggeweest, de vzw Nedermolen reageert niet op bijkomende vragen over de mysterieuze verdwijning en de bewaarder ervan en waarom de aannemer Wyckaert niet werd ingelicht. De Poolse arbeiders zijn met pleister- en schilderwerken opnieuw aan de slag, vragen aan de aannemer Wyckaert worden niet beantwoord, nogal wiedes, het is in feite binnen de GAW Nedermolen oorlog met de aannemer, de vereniging van mede eigenaars -VME-, de zorgverleners St Vincentius en de vzw Nedermolen. Helaas is Morsum Magnificat er weer bij betrokken.

Waarom verdoken.

De Poolse arbeiders gedragen zich soms verdacht, zo werden wij enkele dagen geleden bij het binnenrijden van de ondergrondse garage geconfronteerd met zo'n arbeider die zich om een of andere reden verdoken achter een muurtje opstelde en pas op het laatste moment bij het binnenrijden zichtbaar werd - foto inzet -, niemand verwacht zoiets, zeker niet in service flats. Morsum Magnificat stelde daarover vragen aan de vzw Nedermolen, maar reactie komt er niet. Dergelijke situaties geven in ieder geval geen veilig gevoel.  


De bewuste plastic dozen zijn zo te zien in aantal en ongeschonden terug.Iemand die zich bij de inrit van de garage duidelijk verdoken opstelt geeft een onveilig gevoel, de man is ook pas de laatste meters vr de inrit te zien.

-- einde update 2 9:05 17/08/2019   

-- Update 1

De vzw Nedermolen reageert als volgt : " Er is helemaal geen sprake van diefstal; de plastic dozen werden gewoon op een andere plaats gezet aangezien ze in een hoek stonden die aanleiding gaf tot sluikstorten door de bewoners van de residentie - zie foto hierbij -", einde citaat.

NVDR.
Uit de teneur van het drukwerk dat door aannemer Wyckaert in elke brievenbus werd gedeponeerd kan diefstal een piste zijn. Nu het duidelijk is dat de bewuste dozen aanleiding hebben gegeven tot sluikstorten en die dozen ergens anders werden geplaatst zonder de aannemer Wyckaert daarvan in te lichten, bewijst hoe diep het water is tussen de VME en de VZW Nedermolen. Het bewijst ook hoe moeilijk het is om als aannemer werken in de vzw Nedermolen te moeten uitvoeren en in plaats van op medewerking te mogen rekenen, te maken krijgt met obstructie en dit is geen alleenstaand geval. Over het permanent open laten van de toegangsdeuren in assistentiewoningen heeft de vzw Nedermolen niet gereageerd, toch is dat niet meer van deze tijd. 

-- einde update 1 11:04 14/08/2019

De bouwonderneming Wyckaert doet tegenwoordig pogingen om de gebouwen van de GAW Nedermolen definitief opgeleverd te zien, er worden door Poolse arbeiders in dat kader her en der in de flats herstellingen uitgevoerd en daartoe werden enkele weken geleden een tiental splinternieuwe doorzichtige plastic bakken in een hoekje van de ondergrondse parkeergarage geplaatst. Moet nu blijken dat die bakken spoorloos zijn, daarom heeft een aangestelde van de firma Wyckaert, in een poging de eerlijke vinder aan te sporen de plastic bakken terug te brengen, een bericht in de brievenbussen gedeponeerd -inzet-. De firma Wyckaert die naar eigen zeggen "zot van bouwen " is, weet duidelijk niet dat zo'n drukwerk of pamflet moet vermelden wie dat document heeft opgesteld.


Bericht in de brievenbussen van de bewoners - dus ook de auteur van dit artikel - van vandaag 13 augustus 2019 
Geen reactie.

We vragen de firma Wyckaert om een reactie, maar die komt er, wellicht zoals de beoogde oplevering, niet. Feit is dat de toegang tot de GAW Nedermolen voor iedereen een feit is, de deur is gewoon open en bewoners die denken veilig hun flat te kunnen verlaten vergissen zich, indringers kunnen zonder zich via de videofoon aan te melden, z voor de deur staan! Het moet blijken dat de deuropener die verbonden is aan een gesofistikeerde deuropener, niet werkt!

De deur staat dagelijks, vaak geblokkeerd met een brandblusapparaat, open. Sint Vincentius en de Woonzorglijn staan er bij en kijken er naar. 

Meer volgt, we zijn de gazet niet.  

Artikel n : 08-19-7441
Geplaatst : 20:28 13/08/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 17 augustus 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.