Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227619

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalst : Hoeveel is er "gefoefeld" met de erkenning van GAW Nedermolen te Meldert?-MM-286-01
08 augustus 2019
Incompetentie of is er bewust een verkeerd verslag in het dossier gevoegd?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.952.100
Aalst, 08 augustus 2019.  

MORSE-Press Vof daagt de VME voor de handelsrechtbank wegens niet betalen facturen.

MM_286_01_BRW_Zuid-Oost.pdf

Agentschap Zorg en gezondheid wil het niet vatten.

Een eerdere reactie van de Woonzorglijn op vragen over het opnemen van een "verkeerd" elektrisch bord voor de aflevering van de vergunning.
NVDR.
Ook de ambtenarij van de Vlaamse -p-Overheid hebben zich door het aanvaarden van het foute elektriciteitsbord laten misleiden,of was er politieke invloed mee gemoeid? 

Agentschap Zorg en Gezondheid erkende op 1 november 2018 voor onbepaalde tijd de uitbater vzw Woon en Zorgcentrum Sint-Vincentius te Erpe Mere, voor de uitbating van de GAW Residentie Nedermolen in Aalst. Om die vergunning waar te kunnen maken, moet de instelling voldoen aan specifieke brandbeveiligingsvoorschriften die voldoen aan de toepasselijke brandbeveiligingsvoorschriften, dat is een zeer algemene omschrijving samen met een rist ondoorzichtelijke kluwen van regels die het Agentschap Zorg en Gezondheid toepast. Geen kat zou haar jongen in zo'n nest terugvinden.

Onwetendheid of bewust?

Het dossier van deze instelling is bij de hulpverleningszone Zuid-Oost volumineus, er is na allerlei ellebogenwerk vanuit de brandweer uiteindelijk in december 2018 een brandpreventieverslag opgesteld, maar in dat verslag werd qua keuring elektrische installatie een voor deze erkenning totaal irrelevant keuringsverslag ingebracht, -foute- basis waarop het Agentschap de vergunning afleverde. Het elektrisch bord dat in feite had moeten worden ingebracht blijkt vˇˇr indienststelling niet te zijn gekeurd -art. 270 AREI-. Morsum Magnificat heeft de twee betrokken personen van de hulpverleningszone -TDB en ID- daarover ge´nterpelleerd, echter, zij verwijzen naar het positieve keuringsverslag over het bord dat in het brandpreventieverslag werd ingebracht. Er werd hier, om een vergunning te bekomen, al dan niet bewust een kanjer van een fout gemaakt, in die zin dat het elektrische hoofdbord dat bij het verslag had moeten worden gevoegd, nooit gekeurd zou zijn. Bovendien betwist deze redactie - die het betreffende bord met de nodige knowhow heeft bekeken-, de conformiteit ervan. Morsum Magnificat heeft reeds lang aangetoond van de brandweer niets te moeten leren.


Een schot voor de boeg van de brandweer.


Specialiteit van GAW Nedermolen, deuren blokkeren met brandblusapparaten, iedereen kan hier binnen- en buiten lopen. In het brandpreventieverslag is duidelijk vermeld dat deuren niet geblokkeerd mogen worden, hier gebeurt dat systematisch met brandblusapparaten als dat geen schot is voor de boeg van de brandweer.

MORSE-Press Vof zet Juridische stappen tegen de VME Nedermolen wegens wanbetaling.

Meer volgt, we zijn de gazet niet.  

Artikel n░ : 08-19-7437
Geplaatst : 14:29 8/08/2019

Redactie Morsum Magnificat « Professioneel
Erik Verbeeck ę Hoofdredacteur 
Laatste update ( 07 september 2019 )

ę 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel « - Alle rechten voorbehouden.