Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227572

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tomorrowland : Waarom heeft justitie de boel daar niet gesloten?
03 augustus 2019
Morsum Magnificat woonde in 2014 een controle bij en had kritiek op de veiligheid. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.932.400.
Boom, 03 augustus 2019.  

Wat de politiek, de politie en justitie daar in Boom allemaal toelaat roept weer heel veel vragen op over ons systeem. Mocht slechts een heel klein deel van wat zich in Tomorrowland afspeelde in een of ander klein cafeetje voordoen, zouden burgemeesters -lees witteboordencriminelen- er als de kippen bij zijn om de boel te sluiten. Hier waren al enkele dodelijke slachtoffers, maar toch kon het feest ongestoord blijven doorgaan. Er worden door de slippendragers van de pers, vooral VTM die de politie quasi dagelijks pampert, geen vragen gesteld of de talrijk aanwezige politie er soms is om de ogen te spoelen? Het is, wanneer de politie haar job doet en zich niet door het aanwezige vrouwelijk schoon laat afleiden, onmogelijk dat zoveel drugshandel niet door de politie zelf wordt blootgelegd.

Show genoeg.

In juli 2014 was Morsum Magnificat aanwezig op een zogenaamde doorgevoerde controle van Tomorrowland drugsgangers. De ganse lading van een Star Alliance vlucht uit Londen werd bij aankomst opgewacht door een rist journalisten, fotografen en politie met drugshonden. Morsum Magnificat stelde diverse vragen over de veiligheid, ook over journalisten en woordvoerders van de federale politie en journalisten die zonder de verplichte PBM in de bagageafdeling van Zaventem mochten rondlopen, dat is allemaal in MM-228-11 gebracht en later werden vragen gesteld aan de preventiedienst van de federale politie en de Vrt. We haalden ons ook de woede op de hals van Francis Adyns de woordvoerder van de FOD Financiėn. In Belgiė worden journalisten zoals Morsum Magnificat die hun werk doen, weliswaar niet vermoord, maar wel monddood gemaakt.


Gwen Merckx zoals ze zelf zegt - 2014 - wereldwijd bekend als Chief of police Tomorrowland 

Niet tolereren.

Er wordt door de VMM gevraagd om spaarzaam om te springen met water, boeren mogen geen water oppompen, maar op Tomorrowland wordt dagenlang water verneveld om de gedrogeerden af te koelen maar als het er om gaat om "het volk" uit de bol te laten gaan en voor -drugs-vermaak is alles toegelaten. Als "het volk" zich kan vermaken en drogeren vergeten ze de problemen die door een corrupt systeem worden veroorzaakt, een politiek moeras dat steeds uitgestrekter wordt. Mega feesten als Tomorrowland, Rock-Werchter, etc. moeten niet toegelaten worden, er zijn feesthallen genoeg om dat volkje onder te brengen. 

In de bagageafdeling werden door de Douane drugshonden ingezet


Aankomende bezoekers uit Londen werden met een rist journalisten, fotografen en de politie onthaald. 

Meer kan nog volgen, we zijn de gazet niet.  

Artikel n° : 08-19-7437
Geplaatst : 11:06 3/08/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 08 augustus 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.