Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6269880

Laatste artikelen
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Rillaar : Deel elektriciteit van spookpand na verlaten huurders, niet overgenomen.
01 augustus 2019
Elektriciteit van verloederd winkelpand afkomstig van Serré, moet Fluvius nu afsluiten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.927.900.
Rillaar, 01 augustus 2019.  

Fluvius onderzoekt momenteel de aftakking elektriciteit van het pand Tieltseweg 272 te 3202 Rillaar, de elektrische aftakking werd niettegenstaande dat spookpand in 1953 werd gebouwd en sedertdien bewoond, pas in april 2018 gerealiseerd!? Nu de huurders op 18 juni 2019 zelf vertrokken zijn -uithuiszetting daags nadien was show- is de meter elektriciteit nog steeds niet overgenomen, Fluvius heeft nu de procedure om de aftakking af te sluiten in gang gezet.

Bedrijfspand.

De elektriciteit van het verkrotte bedrijfspand waarvan het plafond al deels is ingestort en dat in de volksmond van het gehucht Rillaar "de kleine winkel van Serré" wordt genoemd, wordt nog steeds met een ondergrondse 50mm² voedingskabel gevoed vanaf de winkel van meubelbedrijf Serré. De elektrische installatie van de winkel die op 20 juni 2018 met meer dan 20 strafpunten door een erkend organisme is afgekeurd, kan dus nog altijd in dienst worden genomen en wordt voor het bedienen van de elektrische garagepoort nog steeds gebruikt! Ook die toevoer moet Fluvius, wegens het ontbreken van een teller, afsluiten. Burgemeester van Aarschot Rutten is ook op de hoogte van de gevaarlijke situatie met de elektrische installatie van de winkel palend aan n°272 maar Rutten neemt haar verantwoordelijkheid niet op! 

Leugens à volonté.

Het moet blijken dat de houder van het zakelijke recht door het kadaster nog steeds niet zou gewijzigd zijn, dat zal in de huurzaak tijdens het beroep tegen het vonnis van de Vrederechter -buitenwipper- van Aarschot nog aan bod komen, in die zaak mocht de advocaat van Immo Micha zich rijkelijk en door Immo Micha duur betaalde leugens, bedienen. 

Meer volgt nog, we zijn de gazet niet.  

Artikel n° : 08-19-7435
Geplaatst : 10:02 1/08/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 01 augustus 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.