Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4985490
Laatste artikelen
Meldert : Brandalarm in de assistentiewoningen van residentie Nedermolen.
Vluchtelingen in Lo-Reninge veroorzaakten een brandalarm in "De Passage".
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?-Update1
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
20 juli 2019
Twee klachten bij het BIV wegens verhuren van niet conforme panden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.896.000.
Aarschot, 20 juli 2019.   

MM_285_02_Huren_Huiskens.pdf

Ondanks de nieuwe huurwetgeving blijven vooral private verhuurders die wet naast zich neer leggen maar ook vastgoedmakelaars zoals Lissens uit Scherpenheuvel blijven via hun klanten, panden verhuren die niet voldoen aan de huurwet en de Vlaamse Wooncode. Deze redactie die zowel betrokken partij is -so what- als onderzoek voert naar de kwaliteit van de woningen is onlangs in aanvaring gekomen met Ilse Lissens van het gelijknamig vastgoedkantoor. Er volgde een klacht bij het BIV, waarop Ilse Lissens met een aantal leugens reageerde.

Is Morsum Magnificat gevaarlijk? 

Niettegenstaande Morsum Magnificat bij het bezoeken van panden nog nooit gewag heeft gemaakt van Morsum Magnificat, wat ook bij Lissens niet het geval was, vindt Ilse Lissens het nodig om een deel van onze teksten zonder toelating te reproduceren -inzet-, er was trouwens ook geen enkele relevantie met de te huur aangeboden panden. Ilse Lissens heeft geen enkel argument kunnen inroepen dat verband houdt met de klacht bij het BIV, er is ondertussen zelfs een tweede dossier ingediend tegen Lissens over een pand dat ze pogen te verhuren aan de Mannenberg in Scherpenheuvel.

BIV moet optreden.

Dat makelaars die door het BIV erkend zijn nog panden verhuren die in de verste verte niet voldoen aan de wettelijke voorschriften zegt veel over die makelaars, maar nog meer over het BIV. Morsum Magnificat blijft de huurmarkt bestuderen en zal de praktijken van verhuurders en makelaars die ver over de schreef gaan, blijven aankaarten, dat is niet alleen ons recht maar zelfs in het kader van het algemeen belang en de veiligheid van personen en goederen, een verplichting.    


In plaats van met argumenten de klachten te weerleggen maakt Ilse Lissens zich schuldig aan het zonder toelating reproduceren van intellectuele eigendommen van Morsum Magnificat wat strijdig is met de wet op de intellectuele eigendommen van 30 juni 1994.               
 
Meer en meer details volgen later, we zijn de gazet niet.
 
Artikel n : 07-19-7424
Geplaatst : 13:33 20/07/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 21 juli 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.