Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5419745
Laatste artikelen
Beroepsjournalisten spreken over "Pers en Politiek "-P1
Commissie Wonen over voorstel van Decreet rond inkomen vervangende tegemoetkoming-IVT-
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
20 juli 2019
American Extreme Bar zou een goudmijn zijn en geld is wat Van Loo vooral interesseert.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.895.100.
Aarschot 19 juli 2019.   

Twee jaar geleden deed Patrick Van Loo zijn -naar eigen zeggen-, succesrijke Jeppe Fas te Keerbergen van de hand, de voor de hand liggende weigering van de vergunning voor de helikopterhaven zou de druppel geweest zijn. Van Loo zou door de politiek in Keerbergen worden tegengewerkt, er waren wel klachten van buren, maar de reden lag elders, het was zijn Vietnamese ex partner die hem financieel grotendeels gepluimd heeft. Van Loo plaatste ook klachten tegen buren wegens ophogen terrein met grond. Bij Jeppe Fas waren er door toedoen van zijn nieuwe vlam Nancy, veel problemen met het personeel. Van Loo moest door de boedelscheiding met Phan zaken verkopen, om haar uit te kopen had Van Loo het geld niet, met een stuk bos in Tremelo kan je niet betalen. Maar Van Loo is een avonturier die, zoals reeds bewezen in het verleden plotseling heel ondoordachte beslissingen kan nemen, dat wordt hier nogmaals bewezen. 

Vrouwen aan het administratieve stuur..

Pat-EM is eerder ontstaan onder Enfoco -gestuurde boringen- en is in 2006 gewoon van naam veranderd naar PAT-EM met als nieuwe zaakvoerder de Vietnamese Phan T.H. De story eindigde met het ontslag van de Vietnamese gepubliceerd in het Staatsblad van 16 augustus 2013. Maar de ellende die Van Loo met Phan kreeg zou zich pas veel later manifesteren  en eindigde met een financiėle kater voor Van Loo, in de affaire diende Van Loo tienduizenden euro's aan diverse advocaatkosten op te hoesten, uiteindelijk werd met Phan in 2018 een dading afgesloten. Phan werd op 09 mei 2014 opgevolgd door Nancy L. die al op 29 augustus 2014 weer werd ontslagen om op 23 mei 2015 opnieuw benoemd te worden. Op 10 juli 2018 krijgt Nancy L. opnieuw haar ontslag en om het circus kompleet te maken wordt Nancy L. op 7 juni 2019 opnieuw zaakvoerder. Nancy L. had bij Jeppe Fas door haar attitude ten opzichte van het personeel, een bijzonder kwalijke reputatie, Van Loo idem dito omdat hij de ganse dag het personeel in de gaten hield. Van Loo laat het administratieve stuur altijd aan vrouwen over, maar de Vietnamese heeft de financiėn van Van Loo een zeer zware klap gegeven. Bepaalde eigendommen in Keerbergen heeft Van Loo moeten verkopen omdat de Vietnamese voor de helft eigenaar was. Aan zelf werken heeft Van Loo lak, laat het bij voorkeur aan vrouwen over.

ABX, Exit.

Na de verkoop van Jeppe Fas heeft Van Loo met de eerste overnemer Yves Peeters weer rechtszaken dienen te voeren, opnieuw advocaten dienen in te schakelen, administratief is Van Loo een nul. Ook de tweede overnemer, nu Brasserie Louis, is niet te spreken over de manier waarop Van Loo de zaken heeft geregeld. Wat er zich met de koop, na beslag door de belastingen op de eigendommen van Eleni , van ABX en Exit heeft afgespeeld, roept diverse vragen op. Van wat er zich in de Exit afspeelde was Van Loo, alhoewel hij dat in september 2018 tegenover de speurders ontkende, wel degelijk op de hoogte, we komen daar nog op terug. Na een verhoor bij de speurders te Aarschot heeft Van Loo schrik gekregen, de ABX zou een goudmijn zijn en er werd veel zwart geld versluisd. Volgens Van Loo aan deze redactie vertelde, zou de Albanese maffia nooit toelaten dat anderen die goudmijn zouden overnemen, daarom liet Van Loo in april weten dat hij de boel zou verkopen wegens schrik dat de maffia zijn zoon zou aanpakken, maar Van Loo is niet te schatten en vooral niet te vertrouwen, hij wilde Eleni liefst zo lang mogelijk in de gevangenis, nu gaan de vrouwen in ABX weer het werk leveren, Van Loo staat er bij en kijkt er naar.

Verlies.

Zijn bvba PAT-EM boekte over verschillende jaren een aanzienlijk boekhoudkundig verlies, in 2015 en 2016 boerde hij wat beter, maar samengevat boekt PAT-EM toch 51.249 euro verlies. Van Loo baat ook nog een andere bvba uit "Drillco" die vennootschap diende in 2018 ook 50.479 verlies over te boeken. Van Loo heeft ondertussen ook nog iets opgericht in Sofia -Bulgarije -. Of zijn Nancy nog kok is in een WZC in Heist-op-den-Berg waarover ze ook opmerkingen heeft, weten we niet, interesseert wellicht ook niemand. 

Openbaar onderzoek.

Deze redactie was dan ook stomverbaasd toen zij het bericht opving dat Van Loo de ABX opnieuw gaat openen, een openbaar onderzoek werd aangeplakt.  Wij hebben Van Loo om een reactie gevraagd, maar hij reageert niet.
 
Meer en meer details volgen later, we zijn de gazet niet.
 
Artikel n° : 07-19-7423
Geplaatst : 8:11 20/07/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 juli 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.